Η Μαριάντα Πιερίδη μιλά για πρώτη φορά μετά το σοβαρό ατύχημά της

«Μου είναι δύσκολο να μπω και πάλι σε αυτοκίνητο»

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλά για πρώτη φορά μετά το σοβαρό ατύχημά της

Για πρώτη φορά μετά από το σοβαρό ατύχημά της με το αυτοκίνητο μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα της είναι πολύ δύσκολο να μπει σε αυτοκίνητο.

«Σήμερα θα μπω για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο για να κάνω κάποιες θεραπείες που είναι απαραίτητες, αν και έχω ένα θεματάκι. Έχω φοβηθεί πολύ μετά το συμβάν και αν και λένε ότι για να ξεπεράσεις το φόβο πρέπει να πιάσεις άμεσα τιμόνι, μου είναι λίγο δύσκολο γιατί το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε ολοσχερώς», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά, αναρρώνει πολύ καλά, αν και τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά.

Οι γιατροί μάλιστα της είχαν απαγορεύσει για τις πρώτες μέρες να μιλά στο κινητό τηλέφωνο και να βλέπει τηλεόραση, καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στον αυχένα και στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, ώστε να μην επιτρέπεται να εστιάζει σε ένα σημείο.

Στον πλευρό της πάντως όλες αυτές τις μέρες ήταν οι φίλοι της, που της συμπαραστάθηκαν και την έκαναν να ξεχνάει λίγο τον… πόνο της.

«Όλοι ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, δόξα τω Θεώ και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ, θετικό τρόπο και αισιοδοξία για να μην πέσουμε ψυχολογικά. Τώρα το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι πως θα γίνω σύντομα καλά για να επιστρέψω τις καθημερινές μου συνήθειες», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top