Johnny Depp: παραλίγο να πεθάνει σε αεροπορικό ατύχημα!

Είδε τον Χάρο με τα μάτια του ο διάσημος ηθοποιός

Johnny Depp: παραλίγο να πεθάνει σε αεροπορικό ατύχημα!
Τον Χάρο με τα μάτια του –στην κυριολεξία-, είδε ο Johnny Depp. O διάσημος ηθοποιός, παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Rum Diary».

Ο Depp μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Bruce Robinson, επέβαιναν σε ιδιωτικό αεροπλάνο, όταν ξαφνικά οι μηχανές του σταμάτησαν!

«Οι μηχανές του αεροπλάνου απλά έσβησαν.Ο ήχος τους ξαφνικά σταμάτησε. Υπήρχε η απόλυτη σιωπή. Ο Bruce και εγώ αλληλοκοιταχτήκαμε, και νομίζω πως του είπα: “Αυτό ήταν;” Κανένας δεν είπε λέξη εκτός από μένα και τον Bruce, που καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον και αναφωνήσαμε: “Γ*μ*το! Έτσι είναι ο θάνατος;! Φαντάζομαι πως κάπως έτσι πέφτει το αεροπλάνο"».
Στη συνέχεια, όπως περιγράφει ο 48χρονος ηθοποιός, και οι δυο τους ξέσπασαν σε υστερικά γέλια, με το που σκέφτηκαν πως αυτός θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα πέθαιναν τελικά.

Τέλος καλό όλα καλά όμως. Μπορεί για μερικά δευτερόλεπτα η ζωή τους να πέρασε μπροστά από τα μάτια τους, αλλά ευτυχώς οι μηχανές μετά από μερικά δεύτερα άρχισαν ξανά να λειτουργούν.

Όπως λέει ο Johnny Depp η γεύση του θανάτου, τον «έδεσε» πολύ με τον 65χρονο σκηνοθέτη: «μετά απ΄αυτό, ήρθαμε πολύ κοντά οι δυο μας. Για μια στιγμή, ήταν σαν να πέφταμε και οι δυο μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top