Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί με τον Διονύση Σχοινά

Γιατί ο 13,5 ετών γιος τους, τους λέει να παίρνουν προφυλάξεις;

Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί με τον Διονύση Σχοινά

Για την καθημερινότητα της, τον 13,5 ετών γιο της, το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί, αλλά και το λόγο που για ένα διάστημα είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο, μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια, εξήγησε πως με το Διονύση Σχοινά δεν χάρισαν ένα αδερφάκι στο γιο τους Δημήτρη, επειδή «δεν έτυχε. Από τη στιγμή που έκανα το Δημήτρη και μάλιστα με μεγάλο κόπο, τελείωσε. Δεν σκέφτηκα για άλλο παιδί, ούτε ένα δευτερόλεπτο! Μετά από τον Δημήτρη, ήταν σαν να έκανα 10 παιδιά. Μας έχει καλύψει!»

Αν και πέρυσι «τον είχε πιάσει μια κρίση και ζητούσε αδερφάκι», φέτος ο γιος τους άλλαξε γνώμη όπως διηγήθηκε η Καίτη Γαρμπή:

«Τώρα, που άρχισε με τον μπαμπά του να λέει πιο αντρικά πράγματα, μου είπε: “Να σου πω, πρέπει να παίρνετε προφύλαξη, δεν θέλω ούτε σαν ιδέα να υπάρχει αδερφάκι εδώ μέσα!”».

Mιλώντας για το μοναχογιό της, το πρόσωπο της Καίτης λάμπει:

«Από μωρό, ήμασταν μαζί του πάντα απόλυτα ειλικρινείς! Και έχουμε καταφέρει, το παιδί αυτό να λέει μόνο αλήθεια, ακόμα κι αν είναι εις βάρος του. Χωρίς να ψαχτούμε, ξέρουμε τι κάνει. Είμαστε συνέχεια κοντά του, και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Όσο για το πώς είναι οι τρεις τους στο σπίτι;

«Παιδική χαρά. Είμαστε 3 άνθρωποι ολόιδιοι. Χοροπηδητά, αγκαλιές… φιλιόμαστε».

Στο μεγάλωμα του Δημήτρη πάντως, τη βοήθησαν πολύ και οι γονείς της, που τα τελευταία 4 περίπου χρόνια, μένουν κάτω από το σπίτι της:

«Με βοήθησαν πολύ με το μεγάλωμα του παιδιού και είναι πολύ διακριτικοί. Σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια δεν ήμουν κοντά τους!»

Πως περνά όμως την καθημερινότητα της;

«Μ΄αρέσει πάρα πολύ το διαβασμα, κάνω beaute. Μπορεί να πεταχτώ να φτιάξω τα νύχια, τα μαλλιά μου, το πρόσωπο μου, να κάνω μια ενυδάτωση. Και πολλά τηλέφωνα για τη δουλειά μου, είτε είναι ένα studio, είτε μια συνέντευξη».

Τέλος, εξήγησε και το λόγο που για ένα διάστημα είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο:

«Εξαφανίστηκα από επιλογή. Γιατί έτσι πρέπει! Δεν θέλω να κάνω πολλά πράγματα, και όποτε είναι να βγω να πω κάτι, θα βγω».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TI ΕΙΠΕ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top