Γιάννης Πλούταρχος: «Το εύκολο, είναι να μπλεχτείς στα πάθη και τα περιστασιακά “θέλω” σου»

«Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία είναι για μένα»

Γιάννης Πλούταρχος: «Το εύκολο, είναι να μπλεχτείς στα πάθη και τα περιστασιακά “θέλω” σου»

Για τη σύζυγο του Μαρία, αλλά και για το πώς έμαθε να τραγουδά μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής, παρόλο που όπως λέει «δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι», έχει αποκτήσει μια πολύ ευτυχισμένη και παραδοσιακή οικογένεια με τη σύζυγο του Μαρία, και μαζί έχουν κάνει πέντε παιδιά:

«Είναι επιλογή μου, και δικό μου δημιούργημα» λέει, προσθέτοντας πως τρεις ματιές στη Μαρία του, ήταν ικανές για να καταλάβει πως είναι η γυναίκα της ζωής του:

«Χρειάστηκα τρεις ματιές. Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα, και μια που πίστεψα πως είναι γυναίκα της ζωής μου και ο μεγάλος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, μεγαλώνουμε πέντε παιδιά, και είμαστε ένα παραδοσιακό και ευτυχι��μένο αντρόγυνο. Το εύκολο, είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και τα περιστασιακά θέλω σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα, είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής».

Όσο για το πώς έμαθε να τραγουδά;

«Στον όργο, όταν δουλεύαμε στα χωράφια. Με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο που έκαναν οι τσάπες, καθαρίζοντας το χώμα. Διδάχθηκα στο talent show του κάμπου!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top