Πρώτη φορά: δες το σώμα της Mariah Carey μετά την εγκυμοσύνη

Πώς έχασε περίπου 30 κιλά η τραγουδίστρια;

Πρώτη φορά: δες το σώμα της Mariah Carey μετά την εγκυμοσύνη

Αφού φωτογραφήθηκε με την κοιλιά τούρλα όπως άλλες επώνυμες και έβγαλε on camera τα δίδυμα μωρά της, τι άλλο μένει από την εγκυμοσύνη της Mariah Carey; Μα, φυσικά, να δούμε πώς είναι τώρα το σώμα της! Η τραγουδίστρια μερίμνησε γι’ αυτό και αποκαλύφθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή!

Πώς να πάει κάτω η μπουκιά και πώς να κλείσεις μάτι, άμα δεν έχεις δει την Mariah μετά την γέννα; Για να μην μείνουμε με τα... βασανιστικά ερωτήματα «τα έχασε ή όχι τα κιλά της εγκυμοσύνης;» και «έκανε ή όχι ραγάδες;», η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Rosie O’ Donnell, στο κανάλι της Oprah και είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια!

Ουρανοκατέβατη -κυριολεκτικά- βγήκε on air η σταρ, καθώς κατέβηκε στο πλατό με μαύρο κοντό φόρεμα και καθισμένη σε... φεγγάρι!

Όπως είπε η ίδια, μέσα σε 6 μήνες έχασε περίπου 30 κιλά, με τα 16 από αυτά να είναι απώλεια υγρών λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης που είχε.

Tα κιλάκια έφυγαν με την αυστηρή δίαιτα της Jenny Craig και εντατική γυμναστική, αν και τον πρώτο καιρό δεν έκανε ��αθόλου ασκήσεις λόγω της καισαρικής τομής.

«Έμαθα πολλά από την εγκυμοσύνη μου και βλέποντας το σώμα μου να αλλάζει», παρατήρησε η 42χρονη τραγουδίστρια, που εξομολογήθηκε ότι είχε πρόβλημα και... με την τουαλέτα, χώρια που τον πρώτο καιρό είχε και οίδημα στα πόδια!

Πάντως, λίγη περιφέρεια δεν μας έδειξε!
Όχι τίποτε άλλο, αλλά μας άφησε με το... άγχος αν «έσπασε» ή όχι!

Δείτε φωτογραφίες και απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top