Α. Φραγκάκης – Θ. Τζήμου: Πέντε χρόνια μαζί!

Διακριτικά… ερωτευμένοι

Α. Φραγκάκης – Θ. Τζήμου: Πέντε χρόνια μαζί!

Ο Αντώνης Φραγκάκης και η Θεοδώρα Τζήμου είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, διακριτικά, κρατώντας χαμηλούς τόνους και χωρίς να θέλουν να δίνουν αφορμή για σχόλια και δημοσιεύματα.

Ο φωτογραφικός φακός όμως του περιοδικού Οκ! Τους συνέλαβε την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο της Κηφισιάς να κάνουν τα ψώνια τους αμέριμνοι.

Το ζευγάρι που δεν μας έχει συνηθίσει στις πολλές δημόσιες εμφανίσεις προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Ο Αντώνης Φραγκάκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίση» με τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Βίκυ Σταυροπούλου, ερμηνεύοντας τον ρόλο του Ιβάν, που στον κινηματογράφο είχε ερμηνεύσει ο Αντόνιο Μπαντέρας.

«Δε θεωρώ τον εαυτό μου ταλαντούχο και δεν το λέω από μετριοφροσύνη. Πολλές φορές, όταν κοιτάζω πίσω για να δω αν έχω βολευτεί, αν έχω αφεθεί στις ευκολίες μου, συνειδητοποιώ ότι η ανάγκη μου να ικανοποιήσω την περιέργειά μου είναι εκείνη που με έχει πάει μπροστά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑmen ο 48χρονος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top