ΗΟΤ: Ο τραγουδιστής των «Red Hot Chili Pepper» δίνει καυτά γλωσσόφιλα στο κορίτσι του!

ΔΕΙΤΕ τον 50χρονο Anthony Kiedis όπως δεν τον έχετε ξαναδεί-ΦΩΤΟ

ΗΟΤ: Ο τραγουδιστής των «Red Hot Chili Pepper» δίνει καυτά γλωσσόφιλα στο κορίτσι του!

Τον Anthony Kiedis, τον έχετε συνηθίσει να «χτυπιέται» στη σκηνή, τραγουδώντας με τους «Red Hot Chili Peppers». Πόσοι από εσάς όμως τον έχετε δει σε τόσο τρυφερές στιγμές;

rh1.jpg
Να που υπάρχουν κι αυτές! Ο 50χρονος frontman ενός εκ των μεγαλύτερων rock συγκροτημάτων του πλανήτη, είναι ερωτευμένος και το δείχνει.

rh2.jpg
Οι παπαράτσι, τον τσάκωσαν με την κατά πολλά χρόνια νεότερη του, Helena Vestergard, με την οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα όπως όλα δείχνουν.

rh3.jpg
Η καλή του είναι μοντέλο, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ο Keidis την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα!

h4.jpg
Τώρα πόσο θα του κρατήσει ο έρωτας δεν το ξέρουμε, μιας και ο 50χρονος rock star έχει καρδιά αγκινάρα, ενώ τον περασμένο χρόνο δήλωνε πως δεν νιώθει έτοιμος για μια μακροχρόνια σχέση.

rh6.jpg
Με την Helena Vestergard πάντως, είναι ζευγάρι από τον Φεβρουάριο περίπου, μιας και οι παπαράτσι τους τσάκωσαν μαζί ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου».

Ο rock star πάντως, έχει πλούσιο ερωτικό παρελθόν. Έχει ένα κοριτσάκι από την πρώην σύντροφο του Heather Christie (χώρισαν το 2008), ενώ κατά καιρούς, «τα είχε» με τη Heidi Klum, τη Mel C, την Ione Skye και τη Nina Hagen.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top