Απίστευτα πασχαλινά είδη και διακοσμητικά στο market των 4moms

Δες τι θα βρεις στο event της Κυριακής, 21 Απριλίου

Απίστευτα πασχαλινά είδη και διακοσμητικά στο market των 4moms

Πασχαλινά και όχι μόνο είδη για το σπίτι θα βρίσκονται στους πάγκους του market των 4moms, την Κυριακή, 21 Απριλίου, από τις 10:00 έως και τις 18:00, στο σχολικό συγκρότημα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη!

Εκτός από τα παιδικά ρούχα, τα γυναικεία είδη και αξεσουάρ, αλλά και ταβιβλία και τα γλυκά, το market που διοργανώνουν οι Λίτσα Κορωνιού, Βιβή Μπασινά, Βάσω Νικοπολίδη και Αμαλία Κυπαρίσση - Παπαδοπούλου, θα έχει και είδη διακόσμησης.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το market γίνεται για τον ένα χρόνο λειτουργίας του 4moms, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, εκπλήξεις, μουσική και φαγητό, σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Τα είδη διακόσμησης προέρχονται από τους Kids by Davina, heartmade.gr crafts from the heart, Liasso, Past & Present και Μαρί Μιχαλοπούλου - Γυπαράκη, ενώ τα πασχαλινά έχουν τις «υπογραφές» των FEVRONIA, Only for you και Τατιάννας Νοστράκη.

Μεταξύ άλλων, το market θα έχει ιδιαίτερα αντικείμενα για το σπίτι που προκαλούν χαρά και αγάπη, πανέμορφες, χειροποίητες λαμπάδες για μικρά και μεγάλα παιδιά και υπέροχα πασχαλινά δώρα!

Δες στις φωτό μερικά από τα πασχαλινά και τα διακοσμητικά που θα υπάρχουν στο market

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top