Τα πάχη μου τα κάλλη μου! Έξι stars που αρνούνται να χάσουν τα περιττά κιλά τους

Τους αρέσουν οι καμπύλες τους και τις επιδεικνύουν

Τα πάχη μου τα κάλλη μου! Έξι stars που αρνούνται να χάσουν τα περιττά κιλά τους

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Μπορεί το πρότυπο των αδύνατων, σχεδόν ανορεξικών μοντέλων να έχει μεγάλη πέραση, κάποιες όμως super star αρνούνται πεισματικά να το υιοθετήσουν και βροντοφωνάζουν: «τα πάχη μου, τα κάλλη μου».

Πρώτη και καλύτερη η Adele που το έχει δηλώσει περίτρανα ότι ποτέ δεν ήθελε να μοιάζει στα μοντέλα. «Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτό», έχει δηλώσει και δεν κάνει καμία προσπάθεια να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της.

2.jpg

Και η ζουμπουρλή Jennifer Lawrence λατρεύει τις καμπύλες της, αλλά και το φαγητό. Η ίδια έχει πει ότι τρώει σαν άνθρωπος των σπηλαίων και τονίζει ότι θα είναι η μοναδική ηθοποιός για την οποία κανείς δε θα μπορέσει να αφήσει υπόνοιες για νευρική ανορεξία.

1.jpg

Μία ακόμα super star που δεν έχει πρόβλημα με τα παραπανίσια κιλά της είναι η Christina Aguilera. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει αρκετά κιλά, τα οποία μόλις τώρα κατάφερε να χάσει, αλλά μη φανταστείτε ότι έχασε τόσα πολλά, ώστε να δείχνει… κόκαλο!

3.jpg

Αγώνα κατά της νευρικής ανορεξίας και των προτύπων που λανσάρει η μόδα δίνει και η Tyra Banks. Η ίδια είχε μεγάλες αυξομειώσεις με το βάρος της και τώρα βρίσκεται σε φυσιολογικά κιλά, χωρίς να δείχνει πάρα πολύ αδύνατη.

4.jpg

Η Jessica Simpson επίσης έχει δηλώσει ότι αγαπάει τις καμπύλες της και δεν θέλει να τις χάσει με τίποτα. «Νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και λατρεύω τις καμπύλες μου. Δε θα φορέσω ποτέ ρούχα στο μέγεθος 0 και δεν με νοιάζει καθόλου», έχει δηλώσει.

5.jpg

Για το τέλος αφήσαμε τη ζουμερή Christina Hendricks που έχει κάψει καρδιές με το κορμί της. Η ίδια κοιτάζει με απορία όποιον τη ρωτά αν το στήθος της είναι αληθινό και παροτρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι.

6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top