Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει: βρήκε νυφικό;

Όλες οι νέες πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο με τον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει: βρήκε νυφικό;

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Justin Theroux λέγεται πως θα ανέβει σε περίπου ένα μήνα η Jennifer Aniston, ωστόσο, η ηθοποιός μάλλον δεν «σκοτίζεται» για τις προετοιμασίες!

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά... τρία απανωτά «όχι» ήταν η απάντηση της 44χρονης ηθοποιού όταν την ρώτησαν αν έχει επιλέξει το νυφικό της!
«Όχι, όχι, όχι» είπε η Jen και... αν θέλεις την πιστεύεις!

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να προσθέτει πως... τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα του πόσα πολλά πράγματα πρέπει να κανονίσει για την «μεγάλη» μέρα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι σχεδιάζει κλειστό και κρυφό γάμο, που θα γίνει εντός του Μαΐου, πιθανότατα στη Χαβάη και, για την ακρίβεια, στο νησί Kauai, όπου ο Justin διατηρεί ένα μικρό εξοχικό ή σε μία χλιδάτη βίλα στην οποία πέρασαν το Καλοκαίρι του 2011. Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, κουμπάρος θα είναι καλός τους φίλος Ben Stiller.

Στο μεταξύ, μαζί με τον 41χρονο αρραβωνιαστικό της, η ηθοποιός αναζητά το νέο σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους: σύμφωνα με πληροφορίες, η «φωλίτσα» βρέθηκε στην περιοχή του Bel Air και κοστίζει περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top