ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η γιαγιά Μαριγώ θα βαφτίσει την μικρή Μάργκο!

Θα κάνει και κουμπάρα την πεθερά της η Μ. Χρουσαλά

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η γιαγιά Μαριγώ θα βαφτίσει την μικρή Μάργκο!

Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία. Εμ η Μαριέττα Χρουσαλά θα δώσει στην κόρη της το όνομα της πεθεράς της, εμ θα την κάνει και νονά της μικρή.

Η Μαριέττα αποκάλυψε σήμερα ότι εκτός από τη Μαρία Μενούνος και τη Σήλια Κριθαριώτη, η γιαγιά Μαριγώ θα βάλει λάδι και στην εγγονή της, έτσι για να την τιμήσουν τα παιδιά ακόμα περισσότερο.

Η βάφτιση θα γίνει στις 15 Ιουνίου, δέκα μέρες μετά από την τρίτη επέτειο γάμου της Μαριέτας και του Λέοντα και όλα θα είναι υπέροχα για τη μικρή Μάργκο!

Η Μαριέττα αποκάλυψε ότι όλοι έχουν τρελαθεί με τη μικρή που κατά κοινή ομολογία μοιάζει στον μπαμπά της και τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδάκια.

Κι ενώ στην αρχή σκεφτόταν τέσσερα, τώρα οι σκέψεις της φτάνουν μέχρι τα τρία και βλέπουμε.

Όσο για το πολυσυζητημένο της ταξίδι στην Καραϊβική για τη νέα καμπάνια των σανδαλιών της;

Καλέ, παρεμπιπτόντως έγινε. Διότι όπως είπε, ήταν καλεσμένη μαζί με τον καλό της στο εξοχικό φίλων τους με αφορμή το Πάσχα των Καθολικών και σκέφτηκε να κάνει και τη φωτογράφηση.

Τυχαίο βρε παιδί μου. Έτυχε να είναι μαζί της ο μακιγιέρ της, έτυχε να είναι μαζί της ο φωτογράφος και όλως τυχαίως στις βαλίτσες της είχε πάρει όλα τα σανδάλια της συλλογής της.

Τέλος, πάντων βρε παιδί μου, λεπτομέρειες είναι όλα αυτά. Το κορίτσι πήγε, πέρασε όμορφα και πλέον οργανώνεται για το μεγάλο γεγονός, τη βάφτιση της μικρής… Μάργκο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top