Koza Mostra: «Τα προγνωστικά τα γράφουμε εκεί που ξέρετε»

«Δεν είναι αποτυχία η τελευταία θέση»

Koza Mostra: «Τα προγνωστικά τα γράφουμε εκεί που ξέρετε»

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τη Eurovision, οι Koza Mostra βρέθηκαν στο Madwalk και φυσικά ρωτήθηκαν για τα προγνωστικά που δεν τους έχουν σε πολύ ψηλή θέση.

Και μπορεί ο Αγάθωνας να πηγαίνει φουριόζος για να πάρει την πρωτιά, οι Koza Mostra όμως δεν ενδιαφέρονται για προγνωστικά και στοιχήματα.

«Τα προγνωστικά τα γράφουμε εκεί που ξέρετε. Ακριβώς έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Δεν τα παρακολουθούμε καν, δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου», είπε ο Ηλίας Κόζας.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι αυτό που τους ενδιαφέρει σαν μπάντα είναι ότι το τραγούδι τους το ψήφισε πολύς κόσμος και άρεσε σε πολλούς.

«Εμένα με ενδιαφέρει ότι το κομμάτι μας το ψήφισαν οι περισσότεροι και νιώθω ότι θα πάμε με το κεφάλι ψηλά και θα γυρίσουμε με το κεφάλι ψηλά», είπε.

Στόχος τους είναι να περάσουν πολύ ωραία στο Μάλμε, να βγούνε χαμογελαστοί και να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Αν γίνει αυτό, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ποια θέση θα φέρουν.

«Δε θεωρώ ότι είναι αποτυχία οποιαδήποτε θέση στη Eurovision. Είναι μια γιορτή του τραγουδιού, εμένα μου άρεσαν πάντα κομμάτια που ήταν εκτός δεκάδας και δε θεωρώ ότι είναι αποτυχία να βγεις ακόμα και τελευταίος», είπε ο Ηλίας.

Ε… ρε και να τον ακούσει ο Αγάθωνας που έχει βαλθεί να φέρει την Eurovision και πάλι στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top