Shaya: Τι απαντά σε όλους όσους της λένε πως μοιάζει με τη Rihanna;

Φωτογραφίζεται πιο stylish από ποτέ, φορώντας κοσμήματα Li-LA-LO

Shaya: Τι απαντά σε όλους όσους της λένε πως μο��άζει με τη Rihanna;

Μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση με κοσμήματα Li-LA-LO από την original Pop Collection έκανε η Shaya, απαντώντας παράλληλα, σε όσους της λένε πως μοιάζει με τη Rihanna:

shayaa1.jpg
Όπως τονίζει, δεν την ενοχλεί όταν της το επισημαίνουν, «γιατί θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, αλλά νομίζω ότι μπερδεύουν λίγο το χρώμα μας με την εξωτερική εμφάνιση. Επίσης ακούω ότι μοιάζω και με την Whitney Houston, Beyonce, Sade, India Αrie, όλα τα έχω ακούσει! Όσοι με γνωρίζουν πάντως βλέπουν μόνο την Shaya!»

shay2.jpg
Στη συνέχεια, αναγνωρίζει και ποια είναι τ΄αρνητικά του χαρακτήρα της:

shay3.jpg
«Είμαι πολύ ευαίσθητη, δουλευταρού, γλυκιά -με αυτούς που πρέπει,δοτική! Όμως αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά μου, καμιά φορά γίνονται και αρνητικά».

shaya4.jpg
Όταν δεν δουλεύει, περνά τη μέρα της «με τους φίλους μου στο σπίτι για φαγητό, ταινία , ποπ κορν και χαρτιά… yeah that sounds wonderful!!!»

shaya5.jpg
Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη της γωνιά της πόλης;

shaya8.jpg
«Μου βάζεις δύσκολα τώρα, έχω πολλά αγαπημένα σημεία στην πόλη μας!!! Μου αρέσει παρά πολύ να κάνω βόλτες με το αμάξι το βράδυ, χωρίς την κίνηση, παρέα με καλή μουσική και να απολαμβάνω έτσι όλες τις όμορφες γωνιές της πόλης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top