Δείτε: η Άννα Βίσση ντύνεται... στης κόρης της

Γιατί η τραγουδίστρια ήταν μπερδεμένη όταν έκανε παιδί;

Δείτε: η Άννα Βίσση ντύνεται... στης κόρης της

«Τώρα πιστεύω ότι ζω τον ρόλο της μαμάς πιο πολύ από ποτέ», λέει η Άννα Βίσση και παινεύει την κόρη της για... τα ρούχα που της δίνει! Παράλληλα, εξομολογείται πως όταν απέκτησε παιδί ήταν μπερδεμένη, αλλά και ότι τα τελευταία χρόνια έγινε φίλη με την κόρη της.

Η Σοφία Καρβέλα «κρύβεται» αρκετές φορές πίσω από το stylingτης μαμάς της, καθότι άφησε την ηθοποιία και έγινε σχεδιάστρια μόδας. Μάλιστα, επιμελήθηκε για πρώτη φορά την φωτογράφηση της μαμάς της σε περιοδι��ό, στο κυπριακό «Madame Figaro».

«Η Σοφία είναι ίσως ο καλύτερος καθρέφτης. Με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά πράγματα και σαν κόρη και σαν φίλη μου. Είναι πολύ καλή και στα δύο. Φίλες γίναμε τα τελευταία χρόνια. Καταφέραμε να συμφιλιωθούμε τα τελευταία χρόνια και πλέον την ρωτάω για πράγματα που θα ρώταγα τον καλύτερό μου φίλο», λέει η τραγουδίστρια στην συνέντευξή της.

Όπως εξομολογείται η ίδια, ήταν πολύ μπερδεμένη όταν έκανε παιδί: «ακόμα προσπαθούσα να καταλάβω ποιά είμαι, τι θέλω να κάνω στη μουσική και τι θέλω να κάνω ως άνθρωπος, είχα την ζωή μου σαν γυναίκα του Νίκου, ένα μπέρδεμα όλα», λέει χαρακτηριστικά.

«Καμιά φορά σκέφτομαι πώς θα είναι όταν θα κάνει παιδί ή πόσο θα ήθελα να την βοηθήσω. Να είμαι εκεί πιο πολύ απ’ ότι φαντάζεται και όσο με χρειάζεται. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν και τις ικανότητές της», συνεχίζει η Άννα και εξιστορεί ότι σε δείπνο που είχε με την Σάρον Στόουν στη Νέα Υόρκη δεν σταύρωσε κουβέντα και δεν κοίταζε πουθενά αλλού παρά μόνο την Σοφία!

Δείτε την φωτογράφηση και πώς σχολίασαν την συνέντευξη στην «Πρωινή Μελέτη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top