Επιτέθηκε με ξυράφι στον Ηugh Jackman για να την παντρευτεί

Τον μπελά του από fan βρήκε ο ηθοποιός - πήγαν στα δικαστήρια

Επιτέθηκε με ξυράφι στον Ηugh Jackman για να την παντρευτεί

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, δεν λένε; Ε, αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε να κάνει θαυμάστρια του Hugh Jackman, που του επιτέθηκε με... ξυριστική μηχανή, με στόχο να την παντρευτεί!

Ο 44χρονος σταρ «έχτιζε» περαιτέρω το γραμμωμένο του κορμί σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης, όταν η Katherine Thurston μπήκε με φόρα και με μία μαύρη ξυριστική μηχανή ανά χείρας.

hugh-jackman-and-kathleen-thurston.jpg«Μισούσα αυτές τις φαβορίτες», είπε η 47χρονη μητέρα τριών παιδιών στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, προσθέτοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να... παντρευτεί τον Hugh Jackman!

Το ότι ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ήδη παντρεμένος δεν πτόησε την 47χρονη, η οποία οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατηγορούμενη για απειλή, παρενόχληση, καταπάτηση ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή.

«Θα παντρευτούμε, έτσι; Σ’ αγαπώ», φώναξε η Katherine στον Hugh πριν αρχίσει η δίκη, ενώ η ίδια υποστήριξε πως η διαγαμία δεν είναι παρανομία!

Η 47χρονη -που ήταν υπό επιτήρηση καθώς πέρυσι παρενόχλησε τ��ν ηθοποιό σε συναυλία στο Σαν Φρανσίσκο- αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση περίπου 11.000 ευρώ.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η ασφάλεια της οικογένειάς μου αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το έργο της Δικαιοσύνης», δήλωσε ο Hugh Jackman, προσθέτοντας πως εύχεται η γυναίκα αυτή να πάρει την βοήθεια που χρειάζεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top