Demi Moore: Απάτησε τον Kutcher με τον καλύτερό του φίλο!!!

«Σύννεφο» πάει το κέρατο σε αυτήν την οικογένεια...

Demi Moore: Απάτησε τον Kutcher με τον καλύτερό του φίλο!!!

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. ‘Η καλύτερα ένα πιάτο που τρώγεται με τον καλύτερο φίλο του πρώην!

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε η «θεά» Demi Moore που συνεχίζει την «επέλαση» στα τεκνά, αυτή τη φορά με αμόρε ακόμη μικρότερης ηλικίας από τον Ashton Kutcher! Δεν είναι αστείο, είναι είδηση την οποία δημοσιεύει το περιοδικό In touch, με πλήρες ρεπορτάζ για τα στοιχεία του… γιου της.

Ο Bell Hollingsworth, κολλητός φίλος του Ashton είναι 27 ετών, δηλαδή πέντε χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από τον Kutcher και έχει 20 χρόνια διαφορά από την πρωταγωνίστρια του Striptease!!! Είναι ο άνδρας με τον οποίο λέγεται ότι η Demi απάτησε τον Ashton και συνεχίζει να τον απατά.

Όχι που θα του χαριζόταν. Είδε το όνομά της πρώτη μούρη σε όλα τα διεθνή μέσα ως… κερατωμένη και μάλιστα με πέτρα του σκανδάλου την Sara Leal και θα τον άφηνε έτσι;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Moore με τον νεαρό ηθοποιό βρέθηκαν τυχαία στο αυτοκίνητό της και εκείνη άρχισε να του εξιστορεί όλα όσα είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα με τον - λέμε τώρα – αγαπημένο της. Μέχρι που ο πιτσιρικάς είπε να την παρηγορήσει. Παρηγοριά στην παρηγοριά, στο τέλος έκανε και πίσω το κάθισμα και έγινε το μοιραίο…

Είδατε η Moore; Όχι που θα γίνει σκελετός και θα αφήσει τον Kutcher να την κάνει ρεζίλι των σκυλιών. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Τον πλήρωσε ακριβώς με το ίδιο νόμισμα. Τυχαίο; Τί γίνεται βρε παιδί μου... σύννεφο πάει το κέρατο σε αυτήν την οικογένεια. Δεν τους προλαβαίνουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top