ΚΑΥΤΟ! Γυμνή για το Playboy η Tamara Ecclestone

Κάλυψε τα επίμαχα με… διαμάντια

ΚΑΥΤΟ! Γυμνή για το Playboy η Tamara Ecclestone

Η Tamara Ecclestone είχε τη δική της εκπομπή με τίτλο «Billion dollar Girl», είναι μια από τις πλουσιότερες κληρονόμους της Βρετανίας και γνωρίζει μόνο τη χλιδή και την πολυτέλεια.

Είναι λογικό λοιπόν ότι θα δεχόταν να ποζάρει γυμνή στο Playboy μόνο για ένα καλό κίνητρο. Ποιο ήταν αυτό; Μα το γεγονός ότι τα… επίμαχα σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της καλύφθηκαν με διαμάντια!!!

tamara1.jpg

Φορώντας μόνο ένα ζευγάρι, μεταλλικές, ψιλοτάκουνες γόβες, η γνωστή Βρετανίδα socialite, ξαπλώνει πάνω στο θρυλικό κουνελάκι και ποζάρει στο φακό μες στον αισθησιασμό και το νάζι.

Σε άλλη της φωτογραφία μάλιστα η χρυσή κληρονόμος μοστράρει τον ζουμερό ποπό της που δεν μπορεί να… στριμωχτεί μέσα στη μαύρη τουαλέτα της.

tamara2.jpg
«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν την υπέροχη φωτογράφηση. Ως γυναίκα, πιστεύω ότι πρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας και νιώθουμε όμορφες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το Playboy είναι ένα θρυλικό περιοδικό και για περίπου 60 χρόνια έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Με τιμά να είμαι μέρος της κληρονομιάς που θα αφήσει πίσω του», δήλωσε το κορίτσι, που πολύ τη διασκέδασε τη φωτογράφησή της.

tamara3.jpg

Βέβαια ο μπαμπάς της, ο μεγιστάνας της Formula 1, Bernie Ecclestone, δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένος με τη γυμνή φωτογράφηση της κόρης του, εκείνη όμως λέει ότι θέλει να βγάζει τα δικά της χρήματα και να αισθάνεται ότι κάνει κάτι και δεν τρώει από τα έτοιμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top