Θύμα... άγνωστης ασθένειας η Rihanna!

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και ακυρώνει εμφανίσεις της;

Θύμα... άγν��στης ασθένειας η Rihanna!

Επιδημία ακυρώσεων φαίνεται πως έχει πιάσει την Rihanna, η οποία ανέβαλε ακόμα μία συναυλία από το «Diamonds World Tour»! Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια άρρωστη, ενώ οι «κακές» γλώσσες μιλούν για μικρή προπώληση εισιτηρίων...

Τζάμπα περίμεναν στο Τέξας την Riri: οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως η συναυλία αναβάλλεται, λόγω ασθένειας.

Από τι ασθένεια πάσχει η 25χρονη τραγουδίστρια παραμένει άγνωστο, η ίδια, πάντως, μια χαρά εμφανίζεται στο Twitter, μέσω του οποίου ζήτησε συγνώμη από τους fans της.

Δημοσιεύματα θέλουν την Rihanna να ταλαιπωρείται ακόμα μία φορά από λαρυγγίτιδα, η οποία στάθηκε αφορμή για να ακυρώσει άλλες δύο εμφανίσεις της στις αρχές Μαρτίου.

«Το lifestyle της δεν την αφήνει να αναρρώσει. Η κατάστασή της είναι τόσο σοβαρή, που οι γιατροί την προειδοποίησαν πως ίσως χρειαστούν και μήνες μέχρι να γίνει καλά. Της συνέστησαν να αλλάξει τρόπο ζωής, αλλιώς ρισκάρει με την υγεία της», είπε πηγή από το περιβάλλον της νεαρής σταρ, προσθέτοντας πως η ίδια... δεν φαίνεται να βάζει μυαλό.

Άλλοι, πάντως, λένε πως η ζήτηση των εισιτηρίων δεν ήταν η αναμενόμενη, οπότε οι διοργανωτές σκέφτηκαν να ακυρώσουν την εμφάνιση παρά να βγει σε μισογεμάτο στάδιο η RiRi! Ως επιχείρημα, μάλιστα, αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια τραγούδησε κανονικά την περασμένη εβδομάδα, οπότε και βρέθηκε στο «Staples Center» του Λος Άντζελες...

Δες στο βίντεο την Rihanna να τραγουδά live στο Λος Άντζελες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top