Θωμαής Απέργη: «Όταν κάποιος με γνωρίσει… φεύγει!»

Γιατί ομολογεί πως «αυτή την περίοδο δεν αντέχομαι;»

Θωμαής Απέργη: «Όταν κάποιος με γνωρίσει… φεύγει!»

Την αυτοκριτική της έκανε η Θωμαής Απέργη, που παραδέχτηκε πως όχι μόνο δεν νιώθει τόσο… sexy, αλλά και πως ειδικά αυτή την περίοδο… δεν αντέχεται!

«Δεν αισθάνομαι τόσο σεξουαλική και θηλυκή. Πιο πολύ υπερισχύει η δυναμικότητα που έχω. Όταν θα με γνωρίσει κάποιος, φεύγει. Αυτή την περίοδο… δεν αντέχομαι!»

Ποιος ο λόγος που δεν αντέχεται;

«Εχω πολύ άγχο�� και το περιβάλλον μου το έχει καταλάβει» λέει, και ξεκαθαρίζει πως κατά τ΄αλλα στα προσωπικά της, είναι πάρα πολύ καλά.

Πως θεωρεί πως είναι ο ιδανικός άνδρας; όχι ο «θεός» και το «μοντέλο» όπως μαρτυρά, μιας και αυτό που της αρέσει περισσότερο, είναι «το από πίσω. Όχι μόνο η εικόνα! Το πώς ο άλλος θα κάνει πράγματα για μένα!»

Τέλος, μίλησε και για το πρόβλημα με τα 20 παραπανίσια κιλά που είχε στην εφηβεία της, με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της να την κοροϊδεύουν άσχημα:

«Οι άλλοι έβλεπαν πως έχω θέμα με τα κιλά μου στην εφηβεία, και γι΄αυτό μου επιτίθονταν και μου έλεγαν διάφορα οι συμμαθητές μου. Έβλεπαν πως με ενοχλούσαν τα 20 περισσότερα κιλά που είχα, και με πείραζαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top