Ένα μήνα στην Εντατική ο Τόμας: σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Το ενδεχόμενο να του χορηγήσουν νέα φάρμακα και να τον μεταφέρουν στο Εξωτερικό

Ένα μήνα στην Εντατική ο Τόμας: σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Πέρασε ένας μήνας από εκείνο το πρωινό της Κυριακής που όλοι «πάγωσαν» όταν έμαθαν πως ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται στην Εντατική. Κι ενώ ο 26χρονος συνεχίζει να δίνει την «μάχη» και όλοι περιμένουν το θαύμα, η οικογένειά του διαψεύδει πληροφορίες για την κατάστασή του, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η οικογένεια του νεαρού ηθοποιού δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του και δεν μπορεί να πιστέψει πότε πέρασε κιόλας ένας μήνας από τότε που το παλικάρι της διασωληνώθηκε.

Όπως επισημαίνουν οι οικείοι του Τόμας, οι γιατροί ΔΕΝ σκέφτονται το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν μία νέα φαρμακευτική αγωγή στον 26χρονο, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε σε καμία από τις τρεις προηγούμενες που δοκιμάστηκαν.

Επίσης, παρά τα όσα γράφονται, ΔΕΝ υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί από το ΚΑΤ ή να μεταφερθεί σε κάποια κλινική του Εξωτερικού.

Με τις ευχές και τις προσευχές όλων να τον συντροφεύουν, ο Τόμας θα εξακολουθήσει να δίνει την μεγάλη του «μάχη» στην Εντατική, με την ελπίδα να τον δούμε σύντομα να στέκεται ξανά στα πόδια του...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top