Ποιος είναι ο Tonis Sfinos ρέιιιιι;

Μάθετε την πραγματική ταυτότητα της πιο cult φιγούρας της showbiz

Ποιος εί��αι ο Tonis Sfinos ρέιιιιι;

Απανταχού τσικάκια κρατηθείτε για να μάθετε την πραγματική ταυτότητα του Tonis Sfinos που έχει προκαλέσει πραγματικό χαμό στη νυχτερινή Αθήνα, ως το απόλυτο lover boy από τα Καλάβρυτα που έφυγε για τον Καναδά και έκανε τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο Αντώνης Σφηνόπουλος λοιπόν, που κάνει κάθε θηλυκό να πέφτει στα πατώματα με τα… άπταιστα αγγλικά του, την απίστευτη προφορά του και το φιδίσιο του κορμί, δεν είναι άλλος από τον Θάνο Κιούση.

sfinos1.jpg

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο στα Πατήσια. Σπούδασε θέατρο δρόμου στο Βέλγιο, χορό στη σχολή της Ραλλούς Μάνου, έφτιαξε το Τσίρκο Ρεντίκολο, μια ομάδα θεάτρου δρόμου και μετέπειτα την μπάντα Sal. a.t.a (ΣΑΛταρισμένα Άγνωστης Ταυτότητας Ατομάκια)!

sfinos2.jpg

Από μικρός λάτρευε τη μουσική και ότι είχε να κάνει με τα ‘60s και τα ‘70s, ενώ ταξίδεψε και μέχρι τα Μάταλα για να δει από κοντά το… reunion των χίπις.

Το θέατρο όμως είναι η μεγάλη του αγάπη. Ο ίδιος έχει δηλώσει:

tony.jpg
«Έγινα ηθοποιός επειδή έτυχε στο Λόντον μια ολάκερη μέρα να χαζεύω στο Κόβεντ Γκάρντεν street performers να δίνουν παραστάσεις. Περιστέρια πέταξαν από το θεόσταλτο φως που με φώτιζε, βιολιά ακούστηκαν στο βάθος και τότε μου φανερώθηκε τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Άρχισα τα ζογκλερικά φουλ. Γύρισα και ασχολήθηκα με το θέατρο, παίζοντας ερασιτεχνικά σε θιάσους».

kookoo2.jpg

Και μπορεί κάποιοι όταν πρωτοσυνάντησαν τον Tonis Sfinos να τον χλεύασαν, να τον υποτίμησαν και να τον κορόιδεψαν, τώρα όμως είναι από αυτούς που παρακαλούν για να κλείσουν ένα τραπέζι στα clubs που εμφανίζεται.

308_sfinos_original.jpg

Γιατί όπως λέει και ο ίδιος στο profile του στο Facebook: «Ο Tonis είναι καινοτόμος, πρωτοπόρος, λάτρης και εκφραστής της ελληνικής μουσικής κουλτούρας που μπάρκαρε και διέσχισε τον Ατλαντικό με μια χούφτα δολάρια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top