Νικολέτα Ράλλη: την απάτησε και... τον κυνήγησε με το αμάξι!

Δείτε την εξομολόγηση της νεαρής παρουσιάστριας

Νικολέτα Ράλλη: την απάτησε και... τον κυνήγησε με το αμάξι!

Στο κυνήγι με το αμάξι πήρε η Νικολέτα Ράλλη έναν σύντροφό της, όταν έμαθε ότι την απατά! Αυτό εξομολογήθηκε η ίδια κατά την διάρκεια του «Made In Star», ωστόσο, άφησε ανοικτό ένα «παραθυράκι» λέγοντας πως δεν έμ��θε ποτέ αν όντως έπεσε θύμα απιστίας...

«Δεν ήμουν σίγουρη, αλλά είχα υποψίες», είπε η Νικολέτα και άρχισε να εξιστορεί το περιστατικό στον αέρα της εκπομπή της. Όπως είπε, έπαιρνε και ξανάπαιρνε τηλέφωνο τον καλό της για να ζητήσει εξηγήσεις και εκείνος την απέφευγε. Όταν τελικά το σήκωσε, την καθησύχασε λέγοντάς της «μωρέ Νικολέτα, τι κάθεσαι ακούς;».

Έλα, όμως, που η σέξι παρουσιάστρια δεν πείστηκε από την ατάκα του... «Πήρα το αμάξι και κατευθύνθηκα προς το σπίτι του για να τα πούμε. Τον πετυχαίνω έξω από το σπίτι με το αμάξι και δεν κατέβαινε».

«Του χτυπάω το τζάμι, τίποτα. Δεν κατέβαινε! Τελικά, σηκώθηκε και έφυγε, γιατί εγώ, τρελή και υστερική, άρχισα και κλώτσαγα το αμάξι... Έβαλε μπροστά και εγώ τον κυνήγαγα με το αμάξι στα στενά!», συνέχισε η Νικολέτα, προσθέτοντας πως τελικά δεν μίλησαν ποτέ, ενώ δεν απέκλεισε τα περί απιστίας που είχε μάθει να ήταν... «μούσι»!

Πάντως, το περιστατικό έγινε όταν η Νικολέτα ήταν μικρότερη, ενώ, όπως τόνισε, δεν θα έκανε το ίδιο ποτέ ξανά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top