Βάνα Μπάρμπα: «Την είχα δει πριγκίπισσα και έφαγα τα μούτρα μου!»

Ένα ειλικρινές «οδοιπορικό ζωής» από την εκρηκτική ηθοποιό

Βάνα Μπάρμπα: «Την είχα δει πριγκίπισσα και έφαγα τα μούτρα μου!»
​Την πορεία της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα, το lifestyle, τα χρήματα, τη δόξα αποφάσισε να συγκεντρώσει σ’ένα βιβλίο η Βάνα Μπάρμπα, που θα φέρ��ι τον τίτλο: «Αθήνα-Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε κάποιο ίδρυμα.
«Το βιβλίο μου δεν θα το χαρακτήριζα αυτοβιογραφία αλλά ένα οδοιπορικό ζωής» λέει χαρακτηριστικά και ξεκαθαρίζει: «Η ζωή μου δεν είναι προς πώληση. Έτυχε να κάνω μια ζωή που να μοιάζει λίγο με της Σταχτοπούτας… και θέλω να πω την αλήθεια, ότι πίσω απ’όλη αυτήν την αστερόσκονη, υπάρχει πολλή προδοσία».
Σχετικά με την εικόνα της και την ομορφιά της παραδέχεται: «Θεωρούσα ότι η ομορφιά μου ήταν όλη μου η ύπαρξη, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό που ήθελα, δεν γέμισε ποτέ η καρδιά μου. Δεν ήθελα να είμαι το sex symbol αλλά μια γυναίκα ποθητή».
Η ηθοποιός με τη χειμαρρώδη ειλικρίνεια δεν διστάζει να παραδεχτεί: «Νόμιζα ότι με την ύπαρξη μου θα πέσουν όλη να με προσκυνούν. Είχα έπαρση. Θεωρούσα ότι είμαι πριγκίπισσα και έπρεπε οι άλλοι να υποκλίνονται. Δεν είναι έτσι όμως κι έφαγα τα μούτρα μου. Έχασα σπουδαίες σχέσεις».
Ακόμη, αποκαλύπτει πως ο λόγος που έφυγε από το σπίτι της ήταν για να να μην παντρευτεί έναν χοντρό πλούσιο, ότι ήθελε να είναι ελεύθερη, ότι παλαιότερα ότι έβγαζε το έτρωγε, ενώ έχει μείνει πλέον και με 20 ευρώ στην τσέπη, λέγοντας χαρακτηριστικά στους επικριτές της: «Το κόστος της δικής μου ζωής το πλήρωσα και το πληρώνω μόνη μου».
Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την κόρη της Φαίδρα λέγοντας: «Την Ιθάκη μου εγώ τη βρήκα στη Φαίδρα. Δεν είμαι η Βάνα που ήμουνα. Όταν γέννησα την κόρη μου, ένιωσα πως συνάντησα το Θεό. Αν και γεμάτη από έρωτες, αυτό που δεν είχα νιώσει ποτέ ήταν η αγάπη. Και αυτό το ένιωσα μόνο για την κόρη μου» , συμπληρώνοντας: « Αγάπη σημαίνει να απαρνιέσαι το είναι σου για τον άλλο».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top