Νίκος Βέρτης:«Η γυναίκα μου θέλω να είναι... φτωχόπαιδο»!

Έτοιμος να παντρευτεί και να παρατήσει την καριέρα του για τον γάμο

Νίκος Βέρτης:«Η γυναίκα μου θέλω να είναι... φτωχόπαιδο»!

Μπορεί να μην μιλάει συχνά, αλλά όταν μιλήσει τα λέει όλα! Ο τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, που συνηθίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή δηλώνει… έτοιμος για γάμο!

«Είμαι 36 ετών… Μετά τα 34 νομίζω ότι ο άντρας αρχίζει και το σκέφτεται πολύ έντονα το θέμα. Καμία φορά παίρνω στην αγκαλιά μου μωρά φίλων και πιάνω τον εαυτό μου να νιώθει έντονα το πατρικό συναίσθημα. Πιστεύω ότι αν έκανα οικογένεια θα θυσίαζα τα πάντα για να μην χαλάσει ποτέ. Προτιμώ να μην ερωτευτώ τη γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά κυρίως να την αγαπάω όπως αγαπιούνται οι γονείς μου, που γνωρίστηκαν από προξενιό και είναι 45 χρόνια μαζί», λέει και προσθέτει: «Ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια είναι γιατί θα πρέπει να κάνω μια επαγγελματική παύση για να μην χάσω λεπτό μακριά από αυτή – και κυρίως επειδή δεν έχω γνωρίσει ακόμα την μάνα των παιδιών μου».

Πάντως, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η γυναίκα του να είναι από τον χώρο. Το αντίθετο μάλιστα: «Εγώ την γυναίκα την θέλω φτωχόπαιδο, καλό παιδί κα�� να μην την ξέρει κανείς. Βέβαια, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Μέσα μου όμως έτσι την σκέφτομαι την γυναίκα που θα παντρευτώ»!

Άντε κορίτσια! Ακόμα κάθεστε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top