Η Eva Longoria αγκαλιά με το μωρό της Victoria Beckham

Προπονείται για μαμά η Λατίνα καλλονή

Η Eva Longoria αγκαλιά με το μωρό της Victoria Beckham
Για μαμά φαίνεται πως προπονείται η Eva Longoria, που φαίνεται πως της βγήκε όλο το μητρικό της ένστικτο με το που αντίκρισε το μωρό της Victoria Beckham.

Οι δυο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες, ενώ η Longoria έχει αναλάβει και χρέη θείας για την μόλις τεσσάρων μηνών Harper.

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, η 36χρονη Eva, δεν σταμάτησε λεπτό να παίζει με την πανέμορφη Harper, την οποία κρατούσε συνεχώς αγκαλιά και την κοιτούσε όλο τρυφερότητα και αγάπη.
Την σήκωνε συνεχώς ψηλά, της χαμογελούσε, της μιλούσε και της έλεγε γλυκόλογα.

Στην συνέχεια, πήρε αγκαλιά το μωρό και κάθισαν στην καρέκλα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του David Beckham στην ομάδα “LA Galaxy”.

Οι τρεις γυναίκες, είχαν πάει γήπεδο να δουν αγώνα όπως καταλάβατε, ενώ η Victoria Beckham δεν κατάφερε να κρατήσει καθόλου την μικρή Harper στην αγκαλιά της, μιας και την μονοπώλησε η κολλητή της.
Πάντως είναι γνωστή η αγάπη της 36χρονης σταρ για τα μωρά μιας και πριν χωρίσει με τον Tony Parker, είχε επανειλημμένα δηλώσει πως ήθελε να μείνει έγκυος και έκανε προσπάθειες γι΄αυτό.Φαίνεται λοιπόν πως μετά το διαζύγιο της ξαναξύπνησε το μητρικό ένστικτο.

Λέτε να την δούμε να μένει σύντομα έγκυος από τον δέκα χρόνια νεότερο σύντροφο της Eduardo Cruz;...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top