Hugh Grant: με άλλη κάνει μωρό με άλλη βγαίνει!

Αμετανόητος πιπινολάτρης ο 51χρονος ηθοποιός

Hugh Grant: με άλλη κάνει μωρό με άλλη βγαίνει!
Ο Hugh Grant είναι δηλωμένος αμετανόητος εργένης και λάτρης του γυναικείου φίλου. Όσο μικρότερη μάλιστα, τόσο το καλύτερο!

Στα 51 του χρόνια, παρόλο που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει –ακόμα- τον φόβο της δέσμευσης, έγινε πατέρας από μια γυναίκα 19χρόνια μικρότερη του, την 32χρονη Κινέζα Tinglan Hong.

Ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν καμία απολύτως ερωτική σχέση μιας και ο Hugh Grant έχει δώσει –γι΄αυτό το διάστημα- αλλού την καρδιά του.

Ο 51χρονος ηθοποιός, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για να δει το μόλις πέντε εβδομάδων κοριτσάκι του, εθεάθη στο Βερολίνο με μια ηθοποιό 30 χρόνια μικρότερη του!
Πρόκειται για την 21χρονη τραγουδίστρια Elisa Schmidt, με την οποία δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο του Βερολίνου και στη συνέχεια οι φωτογράφοι τους «τσάκωσαν» να περπατάνε χεράκι χεράκι σε κεντρικό δρόμο της πόλης και ν΄ανταλλάζουν καυτά φιλιά στην καμπίνα ενός ταξί.

Καταλάβατε έτσι; από τη μικρή στη μικρότερη πάει ο Hugh. Η μάνα του παιδιού του –Tinglan Hong-ήταν 20 χρόνια νεότερη. Η Elisa; 30 χρόνια μικρότερη! Καλοπερνάει ο διάσημος ηθοποιός.
Όσο για την 21χρονη Elisa –η οποία σημειωτέον είναι προστατευόμενη του μεγάλου μουσικού παραγωγού Guy Chambers-;

Δηλώνει πως με τον Grant είναι μόνο φίλοι και πως τον συνάντησε πρώτη φορά «στο Λονδίνο όπου είχα πάει να μιλήσω με τον Guy για το πρώτο μου άλμπουμ. Δειπνήσαμε μαζί και έτσι τον γνώρισα.Από την πρώτη στιγμή δέσαμε και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Γίναμε καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο», λέει.

Ναι καλά. Την πιστέψαμε. Εσείς έχετε δει πολλούς φίλους να φιλιούνται και να κρατιούνται χεράκι χεράκι;...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top