Περπάτα αλά «Sex & The City»: σε δημοπρασία τα τακούνια του

Τα παπούτσια τους για σχολείο δίνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές

Περπάτα αλά «Sex & The City»: σε δημοπρασία τα τακούνια του

Στα... χνάρια της Carrie Bradshaw, κυριολεκτικά, θα μπορούν να βαδίσουν οι θαυμάστριες του «Sex & The City», καθώς τα παπούτσια που φορούσε η Sarah Jessica Parker στη δημοφιλή σειρά -αλλά και πατούμενα άλλων stars- βγαίνουν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η 48χρονη ηθοποιός δώρισε τρία ζευγάρια από εκείνα που φορούσε ως Carrie, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για σχολείο της Νέας Υόρκης, το «LaGuardia High School for Music, Art and the Performing Arts».

Οι fans του «Sex & The City» θα μπορούν από τις 24 του μήνα να «χτυπήσουν» τα ασημένια Jonathan Kelsey σ��νδάλια της Carrie, ένα ζευγάρι μαύρα Dolce Vita ψηλοτάκουνα, είτε τις καφέ Prada πλατφόρμες της.

parker_shoes.jpg

Ως αρχική τιμή για κάθε ζευγάρι έχουν οριστεί τα 76 ευρώ, ενώ στην ίδια δημοπρασία θα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, οι ροζ πλατφόρμες που έβαλε η Britney Spears στην περιοδεία «Crazy», αλλά και οι γόβες – στιλέτο που φόρεσε η Madonna στην εμφάνισή της στο «Super Bowl»!

Εκτός, όμως, από γυναικεία, στο «σφυρί» θα βγουν την ίδια μέρα και ανδρικά παπούτσια, όπως των Elvis Presley, Shaquille O'Neal, Eminem και Steve Buscemi.

Madonna-_.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top