Ντύνεται γαμπρός ο Ιωακείμ Φωκάς!

Ερωτευμένος και... έτοιμος για τον γάμο δηλώνει ο τραγουδιστής

Ντύνεται γαμπρός ο Ιωακείμ Φωκάς!

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ετοιμάζεται να ανέβει ο Ιωακείμ Φωκάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του!

ioakim.jpg«Μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος. Η κοπέλα μου δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί και πάμε για γάμο», αποκάλυψε στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο τραγουδιστής που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται μετά τη συνεργασία του με τον Φοίβο, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2009.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να τον γνώρισε από τα τραγούδια του ή να τον έχει δει σε κάποια πίστα, ωστόσο, ο Φωκάς τα πρωινά βρίσκεται... στα χειρουργεία, αφού είναι πλαστικός!

«Μικρός ήμουν ψάλτης στη Μητρόπολη. Τότε το να τραγουδάω στα μπουζούκια, το θεωρούσα πολύ υποτιμητικό. Μέχρι εκείνη την περίοδο τα μόνα τραγούδια που έλεγα μπροστά σε κόσμο ήταν τα δημοτικά. Λατρεύω την παράδοση!», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ προσθέτει πως ουδέποτε περίμενε ότι θα συνεργαζόταν με τον Φοίβο, για τον οποίο –μεταξύ άλλων- λέει πως «ό,τι αγγίζει έχει το ταλέντο και το χάρισμα να το κάνει χρυσό»!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top