Ελένη Φιλίνη: «Eίμαι ηθοποιός που τραγουδά. Δεν άφησα TV και θέατρο»

Τι λέει αποκλειστικά στο star.gr για το CD που ετοιμάζει;

Συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου


Το ότι δεν παράτησε την υποκριτική, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί παράλληλα και με την άλλη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, εξομολογείται η Ελένη Φιλίνη στο star.gr, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ετοιμάζει και το πρώτο της CD!

filini1.jpg«Είμαι ηθοποιός που τραγουδά. Δεν άφησα ούτε την τηλεόραση, ούτε το θέατρο», δηλώνει η ηθοποιός, που εδώ και αρκετούς μήνες εμφανίζεται σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και «μαγεύει» το κοινό με αναδρομές σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Όπως ξεκαθαρίζει η ίδια, «ο καλλιτέχνης δεν είναι μονοδιάστατος. Στο Εξωτερικό οι ηθοποιοί τραγουδούν, χορεύουν και κανείς δεν παραξενεύεται. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο».

«Ο κόσμος το χαίρεται όταν με βλέπει», μας λέει η Ελένη, προσθέτοντας πως το λαϊκό τραγούδι είναι μέσα από τη ζωή και δεν θα πάψει ποτέ να αρέσει.

Εκτός από τις live εμφανίσεις της στον «Κόμη» κάθε Σάββατο -όπου κάνει αφιέρωμα στον Λοΐζο και τον Πλέσσα μαζί με τον Παύλο Καρποδίνη- και στην «Έκφραση» κάθε Δευτέρα με τον Κωστή Χρήστου, η δημοφιλής ηθοποιός ετοιμάζει και το πρώτο της CD.

«Θα έχει γνωστά αγαπημένα τραγούδια και κάποιο δικό μου», αποκαλύπτει μέσω του star.gr η Ελένη Φιλίνη και μας κάνει να αναμένουμε!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τις εμφανίσεις της Ελένης Φιλίνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top