Γιάννης Πλούταρχος: «Από 7 χρονών παρακαλούσα το Θεό να γίνω τραγουδιστής. Και τα κατάφερα!»

Γυρνά την πλάτη στο Twitter και δηλώνει «παραδοσιακός»

Γιάννης Πλούταρχος: «Από 7 χρονών παρακαλούσα το Θεό να γίνω τραγουδιστής. Και τα κατάφερα!»

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Για τα social media, το Χάρη Βαρθακούρη, τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα, αλλά και τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά, μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος στον 89,8 «Δρόμος Fm», και στον Θέμη Γεωργαντά.

IMG_6394.jpg
Ο τραγουδιστής που δηλώνει «παραδοσιακός τύπος», δεν διστάζει να ρίξει άκυρο στο Twitter, το οποίο όπως λέει, «έχει κάνει πολλές ζημιές. Παραπλανούνται πολλοί άνθρωποι και νομίζουν πως είναι προστατευμένοι. Εκτός κι αν έτσι βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό!»

Μάλιστα όπως λέει, μέχρι πρόσφατα δεν είχε ούτε κινητό. Αλλά και τώρα που το έχει, πολλές φορές ξεχνά να το πάρει μαζί του.

IMG_6405.jpg
Για όσους πάντως θέλετε να τον βρείτε στα social media, αποκάλυψε πως «φρόντισα να φτιάξω νέα σελίδα του fan club. Θα λέγεται giannisploutarxos.gr που θα καλεί όλα τα fan club που υπάρχουν, να μπουν εκεί. Θα τα συντονίζουν όλα, τα παιδιά του fan club. Εγώ θα ελέγχω, αλλά δεν θα γράφω».

Στη συνέχεια, μιλά και για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά, καλώντας όποιους και όσους θέλουν να τον βρουν στο καμαρίνι του, και να του δώσουν τραγούδια τους!

IMG_6403.jpg
«Ακούω ο,τι μου φέρνουν. Πάντα ένα νέο παιδί που ψάχνεται, είναι ευπρόσδεκτο. Κάθε βράδυ, μαζεύω 60-70 στίχους και 2-3 cd. Tους διαβάζω όλους! Δεν υπάρχουν κυκλώματα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Αν ένα τραγούδι είναι καλό, θα βρει το δρόμο του έστω κι αν ο δημιουργός το γράφει για πρώτη φορά».

Άλλωστε και ο ίδιος όταν πρωτοξεκίνησε, ήθελε να πετύχει και τα κατάφερε:

«Από 7-8 χρονών παρακάλαγα το θεό στην προσευχή μου και έλεγα “Θεέ μου κάνε με τραγουδιστή. Αυτό μόνο θέλω και τίποτ’ άλλο”. Δεν ξέρω αν συνωμοτεί το σύμπαν, αλλά η ενέργεια και ο αγώνας που έχουμε ως όντα πάντα βοηθάει. Αν αγαπάς κάτι, με μαθηματική ακρίβεια θα πετύχεις».

IMG_6399.jpg
Μιλώντας για την αυριανή πρεμιέρα του στο «Θέα» με την Πέγκυ Ζήνα, δηλώνει ενθουσιασμένος:

«Είναι συγκινητικό το πώς ταιριάζουν οι φωνές μας! Η συνεργασία μας, ήταν απαίτηση πολλών ετών από τον δικό μου κόσμο!» λέει, και τονίζει πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με ένα μεγάλο όνομα.

Μην περιμένετε όμως να τον δείτε να χορεύει, αφού παραδέχεται πως «είμαι εντελώς άμπαλος στο χορό. Ξέρω να χορεύω, αλλά ντρέπομαι. Ούτε στο ένα εκατομμύριο δεν πάω στο Dancing. Άμα δεν το΄χεις να ρεζιλευτείς;»

IMG_6408.jpg
Παράλληλα, κλείνει μια για πάντα την κόντρα του με το Χάρη Βαρθακούρη, κάνοντας παράλληλα την αυτοκριτική του:

«Δεν έγινε από πρόθεση. Το τραγούδι το έχω πει, αλλά το έχω κρατήσει για repackaging, και θα κυκλοφορήσει. Εγώ από τη μεριά μου, δεν έχω απολύτως τίποτα με το Χάρη. Απλά ο τρόπος που το χειριστήκαμε το όλο πράγμα, ίσως να μην ήταν και πολύ κομψός. Ίσως έπρεπε να του το είχαμε εξηγήσει από την αρχή. Απλά δεν χρειάζεται να χαλάς τη σχέση σου με τους ανθρώπους. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα. Τραγούδια κάνουμε, δεν θα σώσουμε τον κόσμο! Μπορεί να μην έπρεπε να εκφραστεί έτσι. Ίσως στεναχωρήθηκε. Έτσι του ήρθε, έτσι έπραξε».

IMG_6413.jpg
Τέλος, μίλησε και για τη συμμετοχή του στη μουσική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ΄άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, η οποία θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής, την Κυριακή 21 Απριλίου για μια μόνο ημέρα, με τον Κώστα Βουτσά και το Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της παράστασης, κάτι το οποίο όπως είπε θα κάνει αφιλοκερδώς, μιας και όπως εξηγεί, «με συγκίνησε πολύ αυτή η διαδικασία. Πολλά πράγματα ταίριαζαν με την παιδική μου ηλικία, που έφυγα από το χωριό μου και κυνήγησα το όνειρο μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top