Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Έλλης Κοκκίνου!

Ποιός έκλεψε την καρδιά της μετά τον χωρισμό με τον Μπόγρη;

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Έλλης Κοκκίνου!

Ερωτευμένη ξανά είναι η Έλλη Κοκκίνου και, όχι, δεν μιλάμε για τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά τον χωρισμό της από τον νεαρό μπασκετμπολίστα, η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα και, μάλιστα, στο πρόσωπο επιχειρηματία εκτός Ελλάδας!

Αν και η Έλλη δεν επιβεβαίωνε, ούτε διέψευδε τα περί χωρισμού της, η τραγουδίστρια και ο 22χρονος μπασκετμπολίστας τράβηξαν δρόμους χωριστούς πριν από περίπου 4 με 5 μήνες.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, τώρα είναι ερωτευμένη με 44χρονο Κύπριο επιχειρημ��τία, τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά όταν ταξίδεψε στην μεγαλόνησο για τις οντισιόν του «Greek Idol».

Η τραγουδίστρια και ο νέος της σύντροφος βρέθηκαν ξανά πριν από περίπου ένα μήνα σε σπίτι κοινού φιλικού προσώπου και ο έρωτας φαίνεται πως φούντωσε!

Ο 44χρονος επιχειρηματίας έρχεται στην Ελλάδα συχνά και η Έλλη ταξιδεύει στην Κύπρο, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει κρυφή τη σχέση του και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Λέτε να έχουμε την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στην πρεμιέρα της Έλλης; Χμ... ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τις εμφανίσεις της με την Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top