Κορίτσ�� και... Alexandra το μωρό William – Kate;

Μάθε τι λένε οι πιθανότητες για τα γεννητούρια στο Παλάτι

Κορίτσι και... Alexandra το μωρό William – Kate;

Γένους θηλυκού αναμένεται να είναι το μωρό του πρίγκιπα William και της Kate, ενώ τα προγνωστικά θέλουν το παιδί να βαφτίζεται, όχι Diana προς τιμήν της αδικοχαμένης γιαγιάς του, ούτε και Carole από την γιαγιά Middleton, αλλά... Alexandra!

Μετά την γκάφα της δούκισσας του Cambridge με το φύλο του μωρού, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι στο Παλάτι περιμένουν κοριτσάκι κι ας μην το παραδέχονται δημόσια.

«Φωτιά» έχουν πάρει, όμως, και οι προβλέψεις για το όνομα, με το Alexandra να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες!

Το εν λόγω όνομα είναι σπάνιο στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, αν το παιδί του William και της Kate βαφτιστεί Alexandra, θα είναι η δεύτερη φορά από το 1863 που «γαλαζοαίματο» μωρό θα πάρει αυτό το όνομα!

Σήμερα, Alexandra λέγεται η κόρη του δούκα και της δούκισσας του Kent, που γεννήθηκε το 1936 και ήταν παράνυφος στον γάμο της Ελισάβετ. Σήμερα είναι 77 ετών, απέχει από την ζωή του Παλατιού και έχει αφοσιωθεί σε φιλανθρωπίες.

Στην... ουρά για το μωρό που αναμένεται στον κόσμο τον Ιούλιο είναι επίσης και τα ονόματα Elizabeth, Diana, Victoria, Frances, Mary και Anne.

Δείτε στο βίντεο την τελευταία δημόσια εμφάνιση του William και της Kate

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top