Δάκρυσε η Lindsay Lohan γιατί θα μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Δεν κρατήθηκε και τα έμπηξε on camera

Δάκρυσε η Lindsay Lohan γιατί θα μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Με δικαστική απόφαση η Lindsay Lohan πρέπει στις 2 Μαΐου να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης και να αντιμετωπίσει επιτέλους τα προβλήματα που τη βασανίζουν τόσο καιρό και της έχουν δημιουργήσει άπειρα προβλήματα.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά γι’ αυτά που της συμβαίνουν στην εκπομπή του David Letterman και μάλιστα τα έμπηξε μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν πιστεύαμε ότι θα σε ξαναδούμε. Όμως τελικά έχεις αρκετό τσαμπουκά, έχεις αίσθηση του εαυτού σου και πολύ θάρρος, αφού ήρθες να μιλήσουμε μαζί», της είπε ο David Letterman με την Lindsay να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να μπήγει τα κλάματα.

lohan1.jpg

Όταν τελικά κατάφερε να συνέλθει, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι χρειάζεται βοήθεια και έδειξε να αναγνωρίζει ότι πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό της.

«Πιστεύω ότι είναι και ευχή και κατάρα. Για να είμαι ειλικρινής είμαι το πιο ευτυχισμένο άτομο όταν δουλεύω και το πιο υγιές. Πιστεύω ότι αυτό είναι μια ευκαιρία για μένα για να επικεντρωθώ σε ότι αγαπώ στη ζωή», είπε.

lohan2.jpg

Ο David Letterman πάλι δεν της χαρίστηκε ούτε λεπτό και μεταξύ αστείου και σοβαρού τη ρώτησε πόσο σκέφτεται να κάτσει στο κέντρο αποτοξίνωσης αυτή τη φορά.

«Πόσο θα κάτσεις μέσα αυτή τη φορά. Σε τι θα σε βοηθήσουν στο κέντρο αποτοξίνωσης, ποιο είναι το πρόβλημά σου;» την ρώτησε και η αλήθεια είναι ότι η Lindsay κόλλησε για λίγο.

«Δεν τα συζητήσαμε αυτά πριν από τη συνέντευξη», του απάντησε χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια, ενώ στην ερώτηση γιατί συνεχώς είναι μπλεγμένη είπε:

lohan3.jpg

«Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να απαντήσω. Είμαι στόχος. Πάντα ήμουν. Μπλέκω σε καταστάσεις για τις οποίες παίρνω την πλήρη ευθύνη. Και δεν είναι αστείο. Είναι ανώριμο. Περνούσα μια φάση και είχα πολλά οικογενειακά προβλήματα που με οδήγησαν σε λάθος δρόμους».

Τώρα πάντως λέει ότι έχει ωριμάσει και ότι θα κάνει μια σοβαρή προσπάθεια για να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

«Μεγαλώνεις και ωριμάζεις. Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, το ξέρω. Αλλά τι πρέπει να πω, αφού είναι μια διαδικασία της ζωής και δεν προσπαθώ να αποποιηθώ τις ευθύνες μου», είπε.

Πάντως αυτή τη φορά ανυπομονεί να πάει στο κέντρο αποτοξίνωσης.

lohan4.jpg

«Ανυπομονώ. Θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου. Την επόμενη φορά που θα έρθω, όλο αυτό θα ανήκει στο παρελθόν», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top