Αλέξης Γεωργούλης: «Πιο φθηνή η ζωή στο Λος Άντζελες από την Αθήνα»

Τι αποκαλύπτει για τα ερωτικά του

Αλέξης Γεωργούλης: «Πιο φθηνή η ζωή στο Λος Άντζελες από την Αθήνα»

​Για τα ερωτικά του και τη ζωή στο Λος Άντζελες μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ενώ στιγμή δε σταμάτησε να λέει αστεία.

«Αρχικά θα ερχόμουνα στην Ελλάδα για δυο μήνες, αλλά έμεινα παραπάνω. Ο ένας κύκλος διαδεχόταν τον άλλον. Αυτή τη στιγμή διατηρώ ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Η ζωή εκεί είναι πιο φθηνή από ότι εδώ. Όλα είναι πιο φθηνά εκτός από τα τσιγάρα , αλλά δεν καπνίζει κανένας».

Τονίζει πως «δεν το βλέπω ότι πηγαίνω στο εξωτερικό και είμαι πρώτο όνομα ή κάτι τέτοιο. Είναι μια περιπέτεια. Πήγα να ξεκινήσω έναν νέο κύκλο. Δεν πήγα για να πετύχω κάτι. Υπήρξαν στιγμές που μου έλειπε πάρα πολύ η Ελλάδα. Ένιωθα ότι είναι μακριά και σκεφτόμουν πότε θα ξαναγυρίσω. Μου έστελναν και οι φίλοι μου φωτογραφίες από τη θάλασσα και από όμορφες στιγμές. Μου έλειψε όλο αυτό, αλλά κάνεις άλλα πράγματα εκεί».

Είναι ερωτευμένος αυτό το διάστημα ο ηθοποιός; «Δεν μου λείπει ο έρωτας αυτή τη στιγμή από τη ζωή μου. Δεν μου λείπει κάτι. Τον έχω τον έρωτα».

Όσο για την ιδέα του να γίνει μπαμπάς, υποστηρίζει πως «έχω φλερτάρει με την ιδέα, όταν ο αδερφός μου έγινε μπαμπάς και εγώ θείος και νονός . Μου άρεσε πολύ. Το έχω σκεφτεί με κάποια γυναίκα και σε περιόδους ανωριμότητας, αλλά και μεταγενέστερα. Πρέπει να φέρεσαι όσο πιο λογικά μπορείς σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι γυναίκες δεν με εμπιστευόντουσαν ούτε όταν δεν ήμουν αναγνωρίσιμος ακόμα».

Αυτό προκύπτει γιατί όπως λέει ο ίδιος «είμαι πολύ εξερευνητής, πολύ παιδί.. Οι γυναίκες δε νομίζω ότι θέλουν ένα παιδί για άντρα».

Δείτε στο απόσπασμα τον ανανεωμένο και ευδιάθετο Αλέξη Γεωργούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top