Θύμα κακοποίησης η Νάταλι Θάνου

Εξομολογήθηκε την προσωπική της εμπειρία

Θύμα κακοποίησης η Νάταλι Θάνου
Θύμα κακοποίησης έπεσε στο παρελθόν η Νάταλι Θάνου. Το μοντέλο-τραγουδίστρια, εξομολογήθηκε αυτή την άσχημη εμπειρία, σε εκδήλωση για τις κακοποιημένες γυναίκες και την ενδοοικογενειακή βία, όπου έδωσε το παρόν.

«Τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά», είπε στην κάμερα του Star, εξηγώντας πόσο δύσκολη εμπειρία είναι αυτή για μια γυναίκα που κακοποιείται:

«Στην αρχή δεν ξέρεις τι να κάνεις, ούτε πώς ν΄αντιδράσεις, αλλά μετά εξαρτάται από τον χαρακτήρα. Εγώ επειδή είμαι πάρα πολύ δυναμικός χαρακτήρας, δεν το άφησα για πολύ καιρό».

Προσθέτει μάλιστα, πως «οι γυναίκες αισθανόμαστε ντροπή άμα είμαστε κακοποιημένες. Δεν μπορούμε να το πούμε ούτε στους γονείς μας. Μόνη σου πρέπει να το πολεμήσεις και πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να το νικήσουμε».

Γι΄αυτό και συμβουλεύει τις γυναίκες που έχουν πέσει θύμα βίας, «να μοιράζονται το πρόβλημα τους. Να παίρνουν την οικογένεια τους, τις φίλες τους και να το λένε».

Αυτό έκανε και εκείνη προκειμένου να το πολεμήσει. Το «μοιράστηκε» με τους δικούς της ανθρώπους, και πλέον μπορεί να δίνει συμβουλές σε φίλες της που τις χρειάζονται ή περνούν κάτι ανάλογο.

Όσο για το πώς είναι η ζωή της μετά το χωρισμό από τον πρώην σύζυγο της Δημήτρη Θάνο; λέει πως «είμαι εντάξει. Όχι πάρα πολύ».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Star…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top