Αθηνά Μαξίμου: «Ο Αιμίλιος μου έκανε πρόταση γάμου μέσω sms!»

Τι αποκαλύπτει ο σύζυγος της Αιμίλιος Χειλάκης;

Αθηνά Μαξίμου: «Ο Αιμίλιος μου έκανε πρόταση γάμου μέσω sms!»
​Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Βασιλική» στην οποία η Αθηνά Μαξίμου πρωταγωνιστεί, μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγο της, Αιμίλιο Χειλάκη.
«Μου έκανε πρόταση γάμου με sms, γιατί τότε ήταν στην Αμερική. Εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να μιλήσει μαζί μου και προφανώς ήθελε να το μοιραστεί εκείνη τη στιγμή» και πρόσθεσε: «Ναι, απάντησα αμέσως!».
Η ηθοποιός παραδέχεται ακόμη πως οι δυό τους κριτικάρουν τη δουλειά ο ένας του άλλου, αλλά όχι με την έννοια της αυστηρής κριτικής. «Γίνεται με τόσο πολλή αγάπη, που δεν είναι κριτική πια. Το παίρνεις υπόψη σου σαν πραγματική αγάπη» λέει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η ίδια αναφέρει πως δεν είναι εύκολο να συνεργάζεσαι με το σύζυγο σου και πως η ιδέα του παιδιού υπάρχει λέγοντας: «Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλά δεν αποφασίζουμε πάντα εμείς για το πώς θα τα φέρει η ζωή».
Αποκαλυπτικός ήταν και ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος είπε: «Έχω την ευτυχία να είμαι ο σύζυγος της Αθηνάς. Την αγαπώ πολύ!» και πρόσθεσε: «Είναι μια εξαίρετη ηθοποιός και μ’ έχει κάνει πάρα πολύ περήφανο με αυτήν την παράσταση που ετοίμασε».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top