«Φτυστός» με τον Kurt Cobain ο αρραβωνιαστικός της κόρης του!

Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα σε όλο του το μεγαλείο

«Φτυστός» με τον Kurt Cobain ο αρραβωνιαστικός της κόρης του!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η οικογένεια του Kurt Cobain θα αποτελούσε το ιδανικό αντικείμενο μελέτης για τον Sigmud Freud. Κι αυτό, όχι απλά για όλα όσα προσέφερε ή πρόλαβε να προσφέρει στην μουσική ο θρύλος της μουσικής, αλλά γιατί η 19χρονη κόρη του, Francis Bean Cobain ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν άνδρα που είναι φτυστός ο πατέρας της! Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα σε όλο του το μεγαλείο.

Ο Isaia Silva είναι ο frontman του συγκροτήματος Τhe rambles και από την πρώτη στιγμή, η συγκλονιστική ομοιότητά του με τον τραγουδιστή των Nirvana έγινε θέμα για δεκάδες ρεπορτάζ και αναλύσεις στο διεθνές jet set. Αν και η κόρη του Cobain ήταν μόλις δύο ετών όταν πέθανε ο πατέρας της, η ίδια ζει με την μορφή του, τόσο μέσα από τις αφηγήσεις της μητέρας της, Courtney Love, όσο και με την κίνησ�� της αυτή να συνάψει σχέση με έναν άνδρα ολόϊδιο με τον μπαμπά της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δυο τους άλλαξαν πριν από λίγο καιρό το status τους στο facebook και από single, το μετέτρεψαν σε engaged. Επισήμως, βέβαια, αρραβώνας δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η Francis έγραψε στην σελίδα της: «Το να ετοιμάζεσαι να περάσεις το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής σου με τον άνθρωπο που θέλεις είναι απλά κάτι που σε κάτι τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου».

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι δυο τους μένουν στο σπίτι που αγόρασε πρόσφατα η Francis στο Los Angeles, αξίας 1.8 εκατ. δολαρίων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top