Directioners ψυχραιμία: ποιό αγόρι βγαίνει με γνωστό μοντέλο;

Μάθε για ποιόν λένε οι φήμες ότι δεν είναι πλέον single!

Directioners ψυχραιμία: ποιό αγόρι βγαίνει με γνωστό μοντέλο;

Πρώτη ανάρτηση: 09/04/2013 00:40

Με 18χρονo μοντέλο από την Ιρλανδία λέγεται πως είναι ζευγάρι εδώ και μήνες ο Niall Horan των One Direction και οι φήμες... οργιάζουν: κάποιοι λένε πως ο 19χρονος την γνώρισε στην οικογένειά του, ενώ η ίδια αρνείται τα πάντα!

niall_zoe.jpg
Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται, ο νεαρός σταρ και η Zoe Whelan γνωρίστηκαν στα backstage συναυλίας των One Direction.

«Είναι από το Δουβλίνο, αλλά για το μόντελινγκ έχει ως έδρα της το Λονδίνο. Η Zoe ταξιδεύει σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και είναι μαζί με τον Niall στο tour του συγκροτήματος», είπαν καλά πληροφορημένες πηγές για το love story.

Μάλιστα, ο Niall φέρεται να γνώρισε την αγαπημένη στους δικούς του, αφού την κάλεσε στον γάμο του αδερφού του, που έγινε πρόσφατα στη γενέτειρά του, το Mullingar. «Την βλέπει πραγματικά σοβαρά, γι’ αυτό την σύστησε σε όλη την οικογένειά του... Η Zoe είναι η πρώτη κοπέλα που ο Niall έφερε μαζί του στο Mullingar από τότε που έγινε διάσημος», συνέχισε η ίδια πηγή!

Πάντως, μέσω του Twitter της, το μοντέλο διέψευσε ότι διατηρεί δεσμό με τον 19χρ��νο: «όχι, εγώ και ο Niall δεν βγαίνουμε ραντεβού. Τώρα που διευθέτησα όσα ακούγονται, γυρίστε στις ζωές σας και, σας παρακαλώ, σταματήστε να μου γράφετε αγενή tweets», έγραψε και... έσβησε τον λογαριασμό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top