Μ’ ένα μπλουζάκι πλύνε βάλε η Α. Ηλιάδη στα μπουζούκια

Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις!

Η Αγγελική Ηλιάδη όταν δεν έχει δουλειά να κάνει πηγαίνει από… μπουζούκι σε μπουζούκι! Και καλά…, τραγουδίστρια είναι το κορίτσι, να στηρίξει τους συναδέλφους της πάει, όμως δεν προσέχει τι φοράει και κάνει εμφάνιση με το ίδιο ρούχο και μάλιστα σε διάστημα δύο ημερών.

iliadi1.jpg
Διότι το μάτι του star.gr που είναι τσακίρικο και όλα τα βλέπει, παρατήρησε ότι την Παρασκευή 5/4 δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Αγγελικής από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Γ. Γιαννιάς, στις οποίες φοράει ένα τιρκουάζ μπλουζάκι με μαύρο παντελόνι.

iliadi2.jpg

Έλα όμως που το ίδιο μπλουζάκι το φόρεσε η Αγγελική και το Σάββατο 6/4 όταν πήγε να ακούσει στο Posidonio τον Κωνσταντίνο Αργυρό!!!!

iliadi3.jpg

Πλύνε βάλε καλέ το μπλουζάκι. Το έβαλε Πέμπτη βράδυ, το έπλυνε την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν πάλι έτοιμο για να το ξαναφορέσει!

iliadi4.jpg

Άτιμη κρίση, χτύπησε και τους τραγουδιστές κι εκεί που άλλαζαν δυο δυο τα ensemble μέσα σε μια νύχτα, τώρα φοράνε τα ίδια και τα ίδια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top