Μέχρι το Κογκρέσο έφτασε η χάρη της Beyonce και του Jay Z

Ερευνούν πώς πήρε άδεια το ζευγάρι για να πάει στην Κούβα

Ξινό θα τους βγει τελικά το ταξίδι για τα πέντε χρόνια του γάμου τους στην Beyonce και στον Jay Ζ. Δε φτάνει πού πήγαν να τους λιντσάρουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, τώρα, δύο μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου με επιστολή τους στον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, ζητούν να μάθουν πώς πήρε άδεια το ζευγάρι για να μεταβεί στην Κούβα.

beyonce1.jpg

Η Ileana Ros Lehtinen και ο Mario Diaz Balart αναρωτιούνται στην επιστολή τους, τι είδους άδεια πήρε το διάσημο ζευγάρι για να μεταβεί από τη Φλόριντα στην Κούβα και να περάσει ένα ρομαντικό… τριήμερο για την επέτειο του γάμου τους.

beyonce2.jpg

«Παρά τη ρητή απαγόρευση για τη μετάβαση τουριστών στην Κούβα, αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η επίσκεψη της Beyonce και του Jay Z έγινε για λόγους αναψυχής, κάτι που ανέφερε και η προπαγάνδα του Κάστρο. Εκπροσωπούμε μια κοινότητα στην οποία αρκετοί έχουν πληγεί από το καθεστώς του Κάστρο, ανάμεσά τους πρώην πολιτικοί κρατούμενοι και οικογένειες που είδαν τους αγαπημένους τους να δολοφονούνται», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

epistolh.jpg beyonce3.jpg

Αυτό που αναρωτιούνται τα δύο μέλη του Κογκρέσου είναι πώς, ενώ απαγορεύεται η μετάβαση στην Κούβα σε Αμερικανούς εξαιτίας του εμπάργκο, το ισχυρό ζευγάρι της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας κατάφερε να πάει εκεί.

beyonce4.jpg

Τόσο η Beyonce, όσο και ο Jay Z δεν έχουν πει κουβέντα για το ταξίδι τους στους δημοσιογράφους, ούτε έχουν κάνει κάποια δήλωση. Πάντως αν αποδειχθεί ότι οι δυο τους δεν είχαν την ειδική άδεια που απαιτείται θα κληθούν να πληρώσουν ένα μεγάλο πρόστιμο.

beyonce5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top