Στα χνάρια του Α. Κανάκη η Katy Perry!

Χώρισε και άρχισε τις επισκέψεις στην Αφρική

Μπορεί η Katy Perry να χώρισε για τρίτη φορά από τον John Mayer, όμως δεν το έβαλε κάτω και είπε να διοχετεύσει όλη της την ενέργεια, κάνοντας κάτι καλό. Ως πρέσβειρα λοιπόν της Unicef επισκέφτηκε τη Μαδαγασκάρη και βρέθηκε με κατοίκους και παιδιά σε ένα χωριό που είχε πληγεί από κυκλώνα.

perry1.jpg

Η Katy επισκέφτηκε ένα δημοτικό σχολείο που είχε καταστραφεί ολοσχερώς και παρακολούθησε αρκετά προγράμματα που… «τρέχει» η Unicef στον τομέα της εκπαίδευσης, της σίτισης, της υγιεινής και της προστασίας των παιδιών.

perry2.jpg

Και επειδή το έχει πει πολλές φορές ότι λατρεύει τα παιδιά, πέρασε μαζί τους πάρα πολλές ώρες, παίζοντας μέχρι τελικής πτώσεως.

perry3.jpg

«Η εκπαίδευση είναι μια μεγάλη ευκαιρία εδώ. Τα περισσότερα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο. Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει γιατί δεν τους αφήνουν από το σπίτι τους ή γιατί θα πρέπει να βοηθάνε και να δουλεύουν γ��α να βγάζουν το ψωμί τους», είπε και πρόσθεσε:

perry4.jpg

«Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό, ένα μικρό θαύμα να υπάρχει ένα σχολείο στην κορυφή αυτού του βουνού. Θεωρώ επίσης ότι το γεγονός ότι αναγκάζονται να ξυπνάνε στις έξι το πρωί και να περπατάνε για 45 λεπτά αποδεικνύει το πόσο πολύ εκτιμούν αυτά τα παιδιά την ευκαιρία που τους δίνεται στη μόρφωση».

perry5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top