ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορία: Βοηθός παντοπώλη το κορίτσι του πρίγκιπα Harry!!!

Τώρα έχετε κι εσείς ελπίδες κορίτσια!

ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορία: Βοηθός παντοπώλη το κορίτσι του πρίγκιπα Harry!!!

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Πολλές είναι οι καλλονές που έχουν κλέψει κατά καιρούς την καρδιά του πρίγκιπα Harry.

1.jpg
Ο ξένος τύπος τον χαρακτηρίζει playboy, ενώ η ζωή του ήταν και είναι πολυτάραχη σε σχέση με τον ρομαντικό αδερφό του William!!

Prince-Harry-of-Wales.jpg
Από μικρός λάτρευε τις γυναίκες. Μετά τον χαμό της μαμάς του, οι πρώτες γυναίκες που τον έκαναν να περάσει καλά ήταν οι… Spice Girls!! Ο μικρός τότε Harry είχε ταξιδέψει μέχρι το Johannesburg και τις είδε από κοντά να προετοιμάζονται για τη συναυλία. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ήταν από τις πιο όμορφες εφηβικές του στιγμές.

Η πρώτη κοπέλα με την οποία ξετρελάθηκε όμως ήταν μια απλή κοινή θνητή… Η Μαργαρίτα ήταν βοηθός παντοπώλη και δούλευε μέρα νύχτα στο παντοπωλείο. Ο πρίγκιπας όταν ήταν ακόμα μαθητής πήγαινε στο παντοπωλείο για να ψωνίσει και μια μέρα μετά το σχολείο συνάντησε εκεί τη… Μαργαρίτα!

Το κορίτσι μίλησε για πρώτη φορά στη Daily Mail και περιέγραψε την ιστορία που έζησε με τον Harry. «Ήταν πολύ καλός και ευγενικός. Στην αρχή δεν τον αναγνώρισα. Αφού συζητήσαμε για μερικά λεπτά με ρώτησε αν ήθελα να βγούμε για ένα ποτό. Του είπα πως έχω δεσμό αλλά με πίεσε, οπότε και κανονίσαμε να βρεθούμε σε μια pub!!Τότε το αφεντικό μου μου είπε ”ξέρεις ποιος είναι;; Ο αδερφός του πρίγκιπα William, ο Harry!!”. Δεν ήθελα να με δει κανείς μαζί του, μην τυχόν και το έλεγε στο αγόρι μου. Οπότε η pub ήταν το ιδανικό μέρος. Αισθανόμουν τρομερά ένοχη που βγήκα μαζί του γιατί ήξερα πως θα στεναχωρούσα τον σύντροφό μου. Στην αρχή περπατήσαμε για κάμποση ώρα δυο μας και μου τόνισε να μη μιλήσω σε κανέναν για αυτό, ούτε σε εφημερίδα, ούτε σε εκπομπή. Ζήτησε να μάθει το τηλέφωνο μου, αλλά δεν μου έδωσε το δικό του. Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε με φίλησε και μου είπε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Αισθάνθηκα απαίσια γιατί είχα τύψεις για τον σύντροφό μου. Μετά τα ραντεβού μας δεν του απάντησα σε καμία κλήση. Δεν έπρεπε να τον ξαναδώ. Ήξερα πως δεν θα κατέληγε πουθενά αυτή η σχέση. Ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι μέρος του κύκλου του. Δ��σκολη απόφαση και στενάχωρη, όμως τελικά παντρεύτηκα το αγόρι μου και τώρα είμαστε ευτυχισμένοι.Έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά» είπε η Μαργαρίτα.

Ίσως όμως αυτή και να ήταν η ιδανική γυναίκα για τον Harry και να τον είχε οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Τώρα είναι βαθιά πληγωμένος συναισθηματικά από τις τελευταίες επιλογές του, ενώ ακόμα βρίσκεται προς αναζήτηση συντρόφου!!

2.jpg
5.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top