«Δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη»

Ποια είναι η σχέση του Θοδωρή Αθερίδη με τα χρήματα;

«Δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη»

Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν κρύβει την ικανοποίησή του που σε μια τόσο δύσκολη εποχή, εκείνος φέτος έχει δύο δουλειές. Θέατρο, (παράσταση stage struck που θα ανεβεί στο θέατρο Ανεσις), αλλά και τηλεόραση, με το σήριαλ «πίσω στο σπίτι» του mega. Νιώθει τυχερός για όλα αυτά;

«Βέβαια! Μιλάνε όλοι για την ανεργία, την χειρότερη οικονομική μάστιγα που υπάρχει, αλλά με τα οικονομικά μεγέθη της εποχής, το να δουλεύεις δεν έχει μεγάλη διαφορά από το να μην δουλεύεις. Ενας άνθρωπος που δεν εργάζεται αισθάνεται κοινωνικά άχρηστος. Όταν ο ένας στους τρεις σήμερα δεν έχει δουλειά, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Προσωπικά δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη!»

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ανησυχεί για την κατάσταση της χώρας, ενώ δεν κρύβει ότι έχει κάνει καλλιτεχνικές εκπτώσεις για οικονομικούς λόγους. «Εχει συμβεί σε παλιότερη τηλεοπτική μου δουλειά, την οποία δεν θέλω να αναφέρω. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν την συνολική ευθύνη αυτής της δουλειάς και θα ήταν άκομψο να τους κάνω ευθεία επίθεση».

Μάλιστα αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τα λεφτά. «Από το 1984 που βγήκα στην δουλειά, ως το 2001 έβγαζα λίγα και τα έφερνα βόλτα δύσκολα. Από το σ’αγαπώ, μ’αγαπάς και μετά αμείφθηκα και καλύτερα».

Ο Θ. Αθερίδης αποφεύγει την δημοσιότητα και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Ο λόγος; «Προσπαθώ να την αποφεύγω όσο μπορώ. Βαριέμαι, για να είμαι ειλικρινής, και την διαδικασία της συνέντευξης. Κανείς δεν συγκινείται από αυτά που λέμε. Σημασία έχει η ουσιαστική επικοινωνία που έχεις με τους ανθρώπους και όχι τι λές. Το να ξέρεις να μιλάς ωραία και να κάνεις εντύπωση με τον λόγο σου, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει τι κάνεις πάνω στην σκηνή».

Όσο για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια; «Δεν είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλαδιού. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι εάν κάποιος πάθει μια βαριά ωτίτιδα, θα του αφήσει μια ευαισθησία. Θα σκέφτεται πρέπει να προσέχω το αυτί μου γιατί θα κουφαθώ. Ετσι σκέφτεται και ο αλκοολικός».

(Πηγή: ΕΓΩ Weekly)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top