Η 16χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε το πρώτο της εξώφυλλο!

Η μητέρα της τη συστήνει στους διεθνείς κοσμικούς κύκλους

Η 16χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε το πρώτο της εξώφυλλο!

Είναι μόλις 16 ετών και πριν προλάβει καλά, καλά να ενηλικιωθεί, η πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στο ισπανικό Vanity Fair με τις ευλογίες της μητέρας της.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η Μαρί Σαντάλ επιχειρεί να συστήσει την κόρη της στον διεθνή Τύπο και να την γνωρίσει σε όλους τους κοσμικούς κύκλους.

vanity fair1.jpg
Όχι ότι η νεαρή Μαρία – Ολυμπία δεν είναι γνωστή.

Η 16χρονη γαλαζοαίματη που είναι φτυστή η μητέρα της, συχνάζει σε κοσμικά πάρτι του Valentino, με τον οποίο φωτογραφίζεται κατά κόρον, ενώ ήδη από πολύ μικρή ηλικία πρωταγωνιστούσε στις πασαρέλες ως μοντέλο για τα παιδικά ρούχα υψηλής ραπτικής που λάνσαρε η μαμά της.

Το σπίτι τους στο Λονδίνο είναι αρκετά μεγάλο και οι δυο γυναίκες που ποζάρουν για το Vanity Fair αγκαλιά, πίνοντας τον καφέ τους, το χαρακτηρίζουν ως έναν μεγάλο παιδότοπο.

vanity fair2.jpg

Πολύ συχνά την πόρτα τους χτυπάνε οι γιοι της Elle McPherson, Αρμπάντ και Ορέλιους, 15 και 10 ετών αντίστοιχα, ενώ κολλητή της Μαρίας Ολυμπίας είναι η Λούρδη, η πρωτότοκη κόρη της Madonna.

Και μπορεί το ξανθό, πανέμορφο κορίτσι εξωτερικά να μοιάζει στη μητέρα της, στον χαρακτήρα όμως φέρνει περισσότερο στον εσωστρεφή και μετρημένο Παύλο. Ονειρεύεται μάλιστα μια φυσιολογική ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι.

1207075669_f.jpg

Η μητέρα της όμως, μάλλον έχει διαφορετικά σχέδια για τη μοναχοκόρη της, που θέλει να γευτεί την κοσμική ζωή και να ζήσει όλα όσα δεν κατάφερε εκείνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top