V.Beckham: Μετά τη «Dukan» αυτή είναι η νέα διατροφή που σαρώνει στη Μεγάλη Βρετανία

Θα γίνετε κορμάρες με τo «Honestly Eating»

V.Beckham: Μετά τη «Dukan» αυτή είναι η νέα διατροφή που σαρώνει στη Μεγάλη Βρετανία

Μετά την περιβόητη δίαιτα «Dukan» που σάρωσε στο Hollywood με τις επώνυμες κυρίες να την ακολουθούν κατά γράμμα, τώρα έρχεται να κάνει «θραύση» μια διατροφή ονόματι «Honestly Eating»!!

Όπως σωστά σας έχει προϊδεάσει ο τίτλος, τρώτε με ειλικρίνεια!!

Αυτή τη διατροφή ακολουθούν η Victoria Beckham και ο Robbie Williams.

Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ που η Victoria άναψε φωτιές στο twitter με τη λεζάντα: «Honestly Eating. Λατρεύω α��τό το βιβλίο υγιεινής διατροφής».
honestly_healthy_alkaline_diet_cookbook.jpg
Περί τίνος όμως πρόκειται; Το βιβλίο αυτό έχει γίνει Best Seller στη Μεγάλη Βρετανία και δεν αναφέρει απλώς μια διατροφή, αλλά έναν τρόπο ζωής!! Ισορροπημένη διατροφή με γευστικές εναλλακτικές που σου δίνουν την ευχέρεια να χάσεις κιλά.

Η αλκαλική δίαιτα είναι η εξισορρόπηση των επιπέδων οξύτητας του οργανισμού. Το κρέας, τα ψάρια, το ρύζι, οι φακές, τα αλκοολούχα ποτά, το τσάι, η ζάχαρη, το λευκό ξύδι και το τυρί είναι μερικές από τις όξινες τροφές, οι οποίες πρέπει να αποφεύγονται.

Ποια είναι τα αλκαλικά τρόφιμα; Τα λαχανικά, όλα τα φρούτα, οι πατάτες, τα αμύγδαλα, το γάλα, η καρύδα, τα αυγά, το φρέσκο βούτυρο, το άπαχο γιαούρτι, το σκόρδο και τα περισσότερα βότανα και μπαχαρικά.

Παράλληλα θα ξεκινήσετε γυμναστήριο ή τρέξιμο σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top