Ε ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Μέχρι και η Jessica Alba έχει κυτταρίτιδα!

ΔΕΙΤΕ φώτο από τη hot star, και πάρτε λίγο "τα πάνω" σας!

Ε ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Μέχρι και η Jessica Alba έχει κυτταρίτιδα!

Kορίτσια σας έχουν πιάσει οι ανασφάλειες τώρα που το καλοκαιράκι πλησιάζει; Φοβάστε να βγείτε στην παραλία λόγω… φλοιού πορτοκαλιού; Το star.gr έρχεται να σας «σώσει»!

jess1.jpg
Για χάρη σας και μόνο, ψάξαμε και σας βρήκαμε φώτο της Jessica Alba από τα St Barths όπου διακοπάρει, και σας τη δείχνουμε, έτσι για να δείτε πως μέχ��ι κι αυτή η ΘΕΑ, έχει κυτταρίτιδα πώς να το κάνουμε!

jess7.jpg
Οι παπαράτσι, την τσάκωσαν στη θάλασσα, με το καυτό της bikini, και όπως θα δείτε και μόνοι σας, μετά από δυο παιδιά, η 31χρονη ηθοποιός διαθέτει κορμιά… από τα λίγα!

jess8.jpg
Έχοντας ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της showbiz, η Jessica Alba απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με το σύζυγο της και καλούς τους φίλους, με το κορμί της να κλέβει τις εντυπώσεις.

jess2.jpg
Και φυσικά, κανένα κόμπλεξ δεν είχε, ούτε προσπάθησε να κρυφτεί, παρά το γεγονός πως φάνηκε η κυτταρίτιδα της στις… πίσω λήψεις της.

jess3.jpg
Θα μας πείτε τώρα ποιος πρόσεξε την κυτταρίτιδα και όχι τα οπίσθια της Jessica Alba… Εμείς σίγουρα ναι. Όσοι όμως βρέθηκαν στην παραλία εκείνη τη μέρα, το σίγουρο είναι πως αλλού εστίασαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top