Δέσποινα Βανδή: Παρέδωσε 35.000 ευρώ για άπορες οικογένειες

Τέσσερις χιλιάδες οικογένειες θα βοηθηθούν χάρη στο μπαζάρ που διοργάνωσε

Δέσποινα Βανδή: Παρέδωσε 35.000 ευρώ για άπορες οικογένειες

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και να βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Έτσι μετά το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που είχε οργανώσει τα περασμένα Χριστούγεννα, κατάφερε να συγκεντρώσει 35.000 ευρώ τα οποία και παρέδωσε σήμερα, ώστε να βοηθηθούν αυτές τις δύσκολες μέρες περίπου 4.000 οικογένειες στην Αθήνα, στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.

vandi1.jpg

Η εκδήλωσε έγινε στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σοφοκλέους και στηρίζει περίπου 600 οικογένειες που παίρνουν τρόφιμα.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο στον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ήρθε στο μπαζάρ που κάναμε τα Χριστούγεννα και μαζέψαμε 35.000 ευρώ, αλλά και σε όλες τις εταιρίες για τα προϊόντα που μας έδωσαν, χωρίς χρήματα και μας έδωσαν τη δυνατότητα να τα βάλουμε σε πολύ χαμηλές τιμές κα�� να έρθει ο κόσμος και να τα αγοράσει», είπε η Δέσποινα.

vandi2.jpg

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης ότι δεν είναι μόνης της σε όλο αυτό και ότι δουλεύει με πολλές φίλες της για να γίνει το μπαζάρ πραγματικότητα.

«Τα χρήματα που συγκεντρώσαμε, προέκυψαν από την πώληση προϊόντων που η μεγαλύτερη τιμή του ήταν μέχρι 15 ευρώ. Το κάναμε για τρίτη χρονιά και θα ήθελα να συνεχίσει. Η επόμενή μου προσπάθεια είναι να γίνει στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα το πραγματοποιήσω», είπε.

vandi3.jpg

Η Δέσποινα είπε επίσης ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βοηθά τους συνανθρώπους της.

vandi4.jpg

Εγώ επικεντρώνομαι στην βοήθεια στο συνάνθρωπο. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ο Θεός να μου χαρίζει πράγματα κι εγώ να χαρίζω όπου μπορώ. Αυτό το κουβαλάω πάντα μέσα μου. Είναι ευλογία να μπορεί κάποιος να δίνει στον συνάνθρωπό του που το χρειάζεται και όταν το έχει ανάγκη. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο γιατί μαζί μπορούμε», είπε.

vandi5.jpg

Η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί από το 2000 να κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη, ξεκινώντας να κάνει πράγματα για τα παιδιά, όμως φέτος, καθώς το πρόβλημα της σίτισης για πολλές οικογένειες είναι μεγάλο, αποφάσισε να κάνει κάτι παραπάνω.

vandi6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top