Δ. Βανδή: «ότι δώσεις παίρνεις. Αν δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη»

Πυρετώδεις ετοιμασίες για τις εμφανίσεις της στο Fever

Δ. Βανδή: «ότι δώσεις παίρνεις. Αν δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη»

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της περιοδείας της Δέσποινας Βανδή στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά όπου άνθρωποι από διάφορα μέρη ταξίδεψαν αρκετές ώρες για να βρεθούν κοντά της, η τραγουδίστρια πριν καλά καλά προλάβει να ξεκουραστεί ξεκίνησε τις πυρετώδεις ετοιμασίες για τις χειμερινές τις εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί Fever.


Η Δέσποινα που έδωσε το καλύτερο εαυτό της στο εξωτερικό θέλοντας να ευχαριστήσει όσους πήγαν να την απολαύσουν, ξεκίνησε τις πρόβες μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ετοιμάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα που υπόσχεται να κάνει όσους πάνε να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες αν όλα πάνε καλά το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου.


Η Δέσποινα, γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία όσο ήταν στην περιοδεία της στο εξωτερικό δεν σταμάτησε να προβληματίζεται και να ενημερώνεται για όλα όσα συνέβαιναν εκείνο το χρονικό διάστημα στην χώρα της. «Πόσο στεναχωριέμαι για όλη αυτήν την κατάσταση στην χώρας μας…» έγραψε στο Twitter της εκφράζοντας την θλίψη της ειδικά για την απώλεια ενός ανθρώπου κατά την διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.


��ξάλλου σε πρόσφατη συνέντευξή της διέψευσε τα περί πωλήσεως του σπιτιού της τονίζοντας μάλιστα πως έχει μειώσει τα έξοδά της και στο σπίτι της έχει τα βασικά.


Τέλος, η τραγουδίστρια που κρατά χαμηλούς τόνους για την κοινωνική της προσφορά, είχε δηλώσει στο Hello, πως «Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά στα οποία η ζωή δεν τα έφερε εύκολα. Κρατάω ζωντανή στην σκέψη και στην καρδιά μου μια αρχή που μου μετέδωσε ο πατέρας μου: ότι δώσεις παίρνεις. Αν δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη. Αν δώσεις κακία θα την λάβεις πίσω…»


Πηγή: Εγώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top