Το αποκάλυψε: πότε γεννάει η Kate Middleton;

Γράφουν και σβήνουν ονόματα μαζί με τον William

Το αποκάλυψε: πότε γεννάει η Kate Middleton;

Μπορεί το φύλο του μωρού μία να μας το λέει «κορίτσι» και μία να το «μαζεύει», το πότε ακριβώς γεννάει, όμως, ξεκάθαρα το είπε η Kate Middleton!

Μέσα Ιουλίου έρχεται ο πελαργός, όπως δήλωσε η δούκισσα του Cambridge κατά την διάρκεια επίσκεψης με τον πρίγκιπα William στη Γλασκόβη.

«Το περιμένουμε στα μέσα Ιουλίου, αλλά ξέρετε ότι τα μωρά ακολουθούν τη δική τους ατζέντα», ανέφερε η Kate – Catherine, προσθέτοντας πως μαζί με τον καλό της γράφουν και σβήνουν ονόματα για το μωράκι τους!

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η δούκισσα θα σταματήσει τα σούρτα – φέρτα και τις δημόσιες εμφανίσεις τον Ιούνιο, δεν έχει επιλέξει νταντά για το μωρό, δεν θα κάνει baby shower και πως προσπαθεί να μάθει να πλέκει, αλλά... μάταια μέχρι στιγμής!

Η ημερομηνία για τον ερχομό του πελαργού, πάντως, απογοήτευσε όσους πίστευαν πως το μωρό του William θα είχε γενέθλια την ίδια ημέρα με την πριγκίπισσα Diana, δηλαδή την 1η Ιουλίου. Άσε που στα μέσα εκείνου του μήνα -για τις ακρίβεια στις 17 Ιουλίου- έχει γενέθλια η... Camilla!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top