Διπλά πλατινένιος ο Γιάννης Πλούταρχος!

Δες ποιοι πήγαν στη μεγάλη του γιορτή

Διπλά πλατινένιος ο Γιάννης Πλούταρχος!

Διπλά πλατινένιο έγινε το cd του Γιάννη Πλούταρχου «Κάτω από τον ίδιο ήλιο» και η απονομή έγινε χθες με πολλούς και καλούς φίλους.

ploutarxos3.jpg

Εκεί φυσικά η Πέγκυ Ζήνα με την οποία θα συνεργαστεί ο Γιάννης,

ploutarxos9.jpg

αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης με την κόρη του Στεφανία και τη σύζυγό του, Κατερίνα.

ploutarxos7.jpg

ploutarxos8.jpg

Ανάμεσα στου παραβρισκόμενους είδαμε φυσικά τη σύζυγό του Μαρία,

ploutarxos1.jpg

ενώ παρεούλα έκαναν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

ploutarxos5.jpg

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Νίκο Παπαδάκη, όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν φυσικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Δεν ξέρω αν είμαι τόσο καλό παιδί. Ο Θεός ξέρει. Τι ψυχή θα παραδώσουμε κανείς δεν ξέρει», είπε ο τραγουδιστής προσθέτοντας:

ploutarxos4.jpg

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη υπομονή σαν άνθρωπος. Μέσα μου κι εγώ αφρίζω και στεναχωριέμαι και εκνευρίζομαι, οργίζομαι πολλές φορές, απλά έχω αυτή τη δύναμη και έχω αυτοσυγκράτηση», είπε.

Αυτή τη δύναμη επιστράτευσε άλλωστε και για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Χάρη Βαρθακούρη.

ploutarxos10.jpg
«Στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Χάρη. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σ’ αυτά. Με τους ανθρώπους θα ξανασυνεργαστούμε, είμαστε νέοι ακόμα», είπε.

Μάλιστα ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε ότι βοηθάει όσο μπορεί τη σύζυγό του με τα παιδιά, όμως τη β��ρα του δεν την φοράει από την πρώτη μέρα του γάμου τους.

ploutarxos2.jpg

«Μετά το γάμο, όταν πήγαμε να βγάλουμε φωτογραφίες, έβγαλα τη βέρα, την έδωσα στη Μαρία και της είπα: “Μαράκι πάρε τη βέρα γιατί έχεις πάρει την καρδιά μου”», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top